"Ex on the Beach"-Cecilie taler ud om konflikt med Amanda

Realitydeltagerne Cecilie Harder og Amanda Mogensen har siden deres deltagelse i "Ex on the Beach" været gode venner. Sådan er det ikke længere.

Ligesom der er røg, hvor der er ild, så er det helt sikkert, at hvor der er realitydeltagere, så er der drama.

De to reality-babes har lige nu en konflikt, som deres mange tusinde følgere har kunnet følge med i og spørge ind til på Instagram.

Til premieren på den nye sæson af "Ex on the Beach" dukkede Cecilie op med sin kæreste Claes Lang, og her forklarede de begge, hvad det egentlig er, som den tatoverede godte og Amanda er uvenner over.

Det hele viser sig åbenbart at være en misforståelse. Uenigheden omhandler blandt andet Mikkel Søndergaard, som Amanda har været kærester med.

- Amanda og Mikkel har blokeret mig, fordi der har været en kæmpestor misforståelse, og de vælger at tage den med hinanden i stedet for med mig, forklarede Cecilie til SE og HØR.

Du kan se hele interviewet med Cecilie og Claes i toppen af artiklen!

Præcis hvad misforståelsen går ud på, vil hverken Cecilie eller Claes komme ind på. Men sikkert er det i hvert fald, at det ikke er på talefod.

Artiklen fortsætter under billedet...

Amanda og Mikkel blev kærester efter sæson to af "Ex on the Beach", men efter flere tilfælde af utroskab gik de fra hinanden (Foto: Krestine Havemann)

Cecilie var generelt ikke meget for at tale om den ulmende konflikt mellem hende og Amanda. I stedet forsøgte Claes at forklare årsagen.

- Cecilie har bare forklaret Mikkel nogle ting, og dem har han så forklaret lidt anderledes til Amanda. Og i stedet for at tage en snak med Cecilie, har de valgt at blokere hende og tro på den mistolkning, Mikkel kom med, lød den uskyldige forklaring fra reality-DJ'en.

Den nye sæson af "Ex on the Beach" starter i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Se Claes og Morten lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close