Lene Beier klar med ny sæson: Landkvinder søger også kærlighed

Nul krammere af Lene.

Nul krammere af Lene.

(Foto: TV 2: Anders Brohus)

Lene Beier, 43, toner frem i dit tv 11. august, hvor syvende sæson af “Landmand søger kærlighed” har premiere på TV 2. Og hvis man ikke kan få nok af dates og stævnemøder, så kan man med fordel også se ”Den unge landmand”, der har premiere på TV 2 Play lørdag den 15. august.

Optagelserne til den nye sæson har været anderledes end de foregående på grund af coronahensyn. For eksempel har hjertevarme Lene Beier måttet droppe at hilse på deltagerne med et kram, som hun tidligere har gjort. Mange af stævnemøderne er også foregået udendørs. 

Har en kæleko

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stine, 26. (Foto: TV 2)

Stine på 26 år fra Nordjylland er én af de mange kvindelige landmænd, vi har i Danmark, og i denne sæson kan seerne følge hendes jagt på den eneste ene.

Hun bor på et nedlagt landbrug sammen med to venner, otte heste, høns og en hund. Her har hun en lejlighed i den gamle maskinhal. Stine arbejder på et kvægbrug, hvor hun er fodermester og deler ansvaret med driftslederen. Hun elsker dyr og at bo på landet. Hendes far bor ikke så langt fra hende, også på en gård, hvor Stine har en kæleko og nogle ponyer stående. Hun er meget social og har en stor vennekreds.

Feminin landmand med speciale i svin

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

Laura på 20 år fra Vestsjælland bor på en gammel klassisk firlænget gård, som hendes familie forpagter. Hun er for tiden i praktik som en del af EUX Landmand, hvor hun studerer og har speciale i svin.

Hun er med til at drive familiens mange hektar land og arbejder rigtigt meget, så hun har ikke haft tiden til at finde den rigtige kæreste. Laura er født på landet. Hun elsker benzin og store maskiner – og makeup, lange negle og stiletter.

Svend fra Vestjylland

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

41-årige Svend bor på den gård, hvor han er født og opvokset, i Vestjylland. Her har han 150 malkekøer og dyrker desuden majs, græs og korn. Hans forældre bor tæt på, så hans far på 76 år nyder at komme og hjælpe til.

Svend vil gerne have kone og børn, men tiden er ved at løbe fra ham, synes han. Han er landmand af den gamle skole og har knoklet, men har nu – efter malkerobotternes indtog – fået tid til en familie.

Mads fra Midtjylland

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

Mads er 30 år og uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, ligesom en stor del af hans familie også gør.

En kommende kæreste skal derfor synes om “familiebofællesskabet”, for familien fylder meget i Mads' hverdag. Han går meget op i økologi, så mens han laver sin fars landbrugsmaskiner, eksperimenterer han også på sin egen jord, så den kan finde sit eget oprindelige øko-kredsløb.

Brian fra Vestjylland

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

28-årige Brian fra Vestjylland bor alene på en af sine forældres gårde, hvor han er driftsleder. På gården dyrkes korn, græs og majs, og der er også kvægavl på gården.

Brian har ikke den store erfaring med kærligheden, og han er heller ikke så god til selv at opsøge den. En af hans bedste venner er Troels, der var med i femte sæson af “Landmand søger kærlighed”. Det er Troels, der har opfordret Brian til at melde sig til programmet.

Claus fra Midtjylland

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

46-årige Claus fra Midtjylland bor på en stor gård, som han selv har opbygget med svine- og planteavl. Han har to børn, en datter på 18 år og en søn på 15 år, som bor hos Claus. Og det passer ham fint, for han vil hellere bruge tiden på sine børn end på at arbejde.

Claus elsker at bo på landet og er opvokset blot 20 kilometer fra, hvor han bor nu. Han har en stor vennekreds, som han tager til koncerter, festivaler og på ferier med.

“Landmand søger kærlighed” har premiere den 11. august.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close