For første gang: Nu søger også landkvinder kærlighed

20-årige Laura og 26-årige Stine er de første landkvinder på jagt efter kærligheden i \

20-årige Laura og 26-årige Stine er de første landkvinder på jagt efter kærligheden i "Landmand søger kærlighed"

Foto: Ian Devald / TV 2

Der er godt nyt til de singlefyre, der gik rundt og sukkede efter at gøre kur til en smuk kvinde fra landet. 

For første gang i det populære datingprograms historie er der nu to enlige kvinder med på holdet af landmænd, der jagter kærligheden. 

Så når første afsnit af "Landmand søger kærlighed" i aften ruller over skærmen kommer seerne til at stifte bekendtskab med Stine på 26 år fra Nordjylland og 20-årige Laura fra Vestsjælland - udover de fire fyre fra landet. 

Faktisk har det været TV2's ønske i flere år at få kvinder med i programmet - det har dog været svært at få nogen på krogen. 

- Vi har prøvet de sidste mange år at finde kvinder, der havde lyst til at deltage. Det er bare først nu, det er lykkedes os at finde nogen, fortæller programredaktør Mads Volck.

 

20-årige Laura fra Vestsjælland kan både passe svin og gå i stiletter

20-årige Laura fra Vestsjælland kan både passe svin og gå i stiletter

DeN feminine landmand

20-årige Laura bor på en gammel klassisk firlænget gård, som hendes familie forpagter. Hun studerer for tiden, og har speciale i svin, og så er hun med til at drive familiens mange hektar land. Derfor arbejder Laura rigtigt meget, og har ikke haft tiden til at finde den rigtige kæreste. 

Og som hun selv siger, så er hun både til bajere med gutterne, og til make-up, stiletter og lange negle. 

Nordjyden Stine på 26 er vild med dyr - hun har både hund, heste, høns og en kæleko

Nordjyden Stine på 26 er vild med dyr - hun har både hund, heste, høns og en kæleko

Har sin egen kæleko

26-årige Stine fra Nordjylland er en social pige med en stor vennekreds. Hun bor på et nedlagt landbrug sammen med to venner, otte heste, en flok høns og en hund.

Hun er fodermester på et kvægbrug, og så bor hun ikke langt fra faderen, der også har en gård. Her bor Stines kæleko og et par ponyer. 

Udover de to friske kvinder, byder programmet som vanligt på fire landmænd, der også savner den eneste ene. 

28-årige Brian, der er driftsleder på sine forældres gård i Vestjylland. Han har manglet mod til at opsøge kærligheden i mange år, men får nu et kærligt skub af kammeraten Troels, der deltog i femte sæson af "Landmand søger kærlighed."

28-årige Brian

28-årige Brian 

46-årige Claus, som bor på egen gård med sine to børn på 15 og 18 år. Claus er opvokset blot 20 kilometer fra, hvor han bor nu. Og så elsker han at gå til koncerter, festivaler eller rejse på ferie med sine venner. 

46-årige Claus

46-årige Claus

Midtjyden Mads er 30 år gammel og uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, så en kommende kæreste skal være klar til livet i et "familiebofællesskab". 

30-årige Mads

30-årige Mads

Svend på 41 er fra Vestjylland - og så bor han på den gård, hvor han selv er født og opvokset. Han har 150 malkekøer og dyrker desuden majs, græs og korn. Svend er landmand af den gamle skole, og han har knoklet. Men nu efter malkerobotternes indtog, er han klar til at bruge mere tid på familie - og kærlighed. 

41-årige Svend

41-årige Svend

Den nye sæson af "Landmand søger kærlighed" kan ses i aften klokken 21.55 eller allerede nu på TV2 Play. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close