Reality25. april 2020

Coronakrisen rammer: Store ændringer for "Landmand søger kærlighed"

Når "Landmand søger kærlighed" vender tilbage til skærmen, så bliver det ikke helt, som det plejer at være
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand_soeger_kaerlighed_foto_anders_brohus_tv_2_0.jpg
 Foto: Anders Brohus / TV 2

Indspilningerne til det populære TV 2-program "Landmand søger kærlighed" starter op i næste måned, men på grund af coronakrisen er der nogle ting, der bliver noget anderledes.

Det skriver TV 2.

Sæsonens deltagere kommer muligvis til at kunne bruge deres store landområder på en lidt anden måde, end de plejer.

Brian, Claus, Laura, Mads, Stine og Svend, der alle er den kommende sæsons kærlighedssøgende landmænd, skal nemlig optage så meget som muligt af programmet udendørs, og så er det jo heldigt, at der er masser af hektarer land at gøre godt med.

- Vi tager både deltagernes og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, så i disse coronatider har vi selvfølgelig gjort os ekstra mange overvejelser om, hvordan vi producerer fjernsyn, hvor mennesker mødes, dater og drømmer om at finde den eneste ene, siger programredaktør på TV 2, Mads Volck.

Det betyder blandt andet, at produktionsholdet er blevet skåret ned, og at der naturligvis vil blive sørget for at holde to meters afstand.

Ønsker deltagerne at kysse og kramme eller have anden form for fysisk kontakt, så er det op til deltagerne selv, men det er dog ikke noget, TV 2 vil opfordre deltagerne til.

Den krammeklade vært Lene Beier kommer i den grad også til at skulle vænne sig til programmets ændringer.

- Man kan jo sige til folk, at man har lyst til at give dem et kram, og det tror jeg, at jeg kommer til at gøre i høj grad, siger hun til TV 2.

Mere udendørsproduktion og færre krammere er ikke det eneste, der er anderledes i årets udgave af "Landmand søger kærlighed".

For første gang kan seerne også glæde sig til at opleve kvindelige landmænd i form af Laura og Stine.

Sponsoreret indhold