Reality9. december 2017

Kia "Sugar" har fødselsdepression: Indlagt på den lukkede

Reality-deltageren fortæller, at hendes fødselsdepression er blevet så slem, at hun er blevet tvangstilbageholdt og flyttet over på den lukkede afdeling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171123_dm_reality_awards_bogreception_001.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Nu fortæller Kia, der i efteråret blev mor til sønnen Marcus, som hun fik med kæresten Walid "Knaldperlen" Bechara, at hun er blevet indlagt på den lukkede afdeling.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Nu har I fulgt mine op- og nedture de sidste par uger, men i går aftes væltede det hele for mig... Jeg ville bare hjem til min lille Marcus og hans far. Deres savn er ubeskriveligt, men jeg blev tvangstilbageholdt og blev flyttet over på den lukkede, fortæller Kia Sødergreen på sin Instagram-profil.

- Har aldrig følt mit liv være koldere, end det er lige nu. De professionelle gør blot deres job og passer på mig, tak. Men nu føler jeg at have nået bunden. Så nu er der kun en vej, og det er op ad, tilføjer realitystjernen.

Familieforøgelsen har ikke været lykke og lutter lagkage for parret, der blandt andet er kendt fra reality-programmet ”Kongerne”.

For ikke nok med at sønnen Marcus brækkede ryggen under fødslen, så er Kia nu indlagt på psykiatrisk afdeling med en svær fødselsdepression.

27-årige Kia, der er uddannet sygeplejerske, har været indlagt siden oktober, og selv om hun håber at komme hjem til jul, er det ikke sikkert. Kia har nemlig fået besked af lægerne om, at hun først kan komme hjem, når medicinen mod fødselsdepressionen begynder at virke. Og det gør den altså ikke endnu.

Det fortæller en frustreret Kia til Realityportalen.dk:

- Det går stadigvæk op og ned, og jeg har meget svingende dage. Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad planen er med min udskrivelse. Jeg ved kun, at medicinen skal virke, inden jeg kan komme hjem, og lige nu gør den det desværre ikke, siger Kia til Realityportalen.dk.

Mens Kia er indlagt, er det kæresten Walid, der passer lille Marcus. Walid har således sat arbejdet på pause, og det er nu ham, der tager hele barselsperioden med alt, hvad det indebærer af bleskift og babygråd. Kia har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun er ovenud lykkelig over den måde, som Walid har taklet hele det svære forløb, efter at Marcus kom til verden i slutningen af september.

Hun synes dog stadig, at det er hårdt ikke at kunne være så meget sammen med sin lille dreng. Indtil videre er hun kun sammen med sønnen to timer om ugen.

- Det er en tid, vi skal igennem nu, som jeg ikke har prøvet før, og det er superhårdt. Det at være indlagt i sit eget fag er supermærkeligt synes jeg, har den sygepleje-udannede Kia tidligere fortalt til SE og HØR.

- Man er lukket inde et sted, hvor der er en masse søde mennesker, der hjælper mig, men det er bare skide hårdt ikke at kunne få lov til at være sammen med sin lille baby og sin mand.

Du kan se et interview med Kia og Walid herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold