Reality6. december 2017

Medicinen virker ikke: Kia stadig indlagt på psykiatrisk

Reality-deltageren Kia Sødergreen er stadig indlagt på psykiatrisk afdeling med en fødselsdepression. Hun håber på, at hun kan komme hjem til jul og fejre højtiden i familiens skød, men Kia må første komme hjem, når medicinen virker. Og det gør den ikke endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kia_soedergreen.jpg
 (Foto: All Over)

I slutningen af september blev reality-parret Kia Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara forældre til en lille dreng.

Men familieforøgelsen har ikke kun været lykke og lutter lagkage for parret, der blandt andet er kendt fra reality-programmet ”Kongerne”.

For ikke nok med at sønnen Marcus brækkede ryggen under fødslen, så er Kia nu indlagt på psykiatrisk afdeling med en svær fødselsdepression.

27-årige Kia, der er uddannet sygeplejerske, har været indlagt siden oktober, og selv om hun håber at komme hjem til jul, er det ikke sikkert. Kia har nemlig fået besked af lægerne om, at hun først kan komme hjem, når medicinen mod fødselsdepressionen begynder at virke. Og det gør den altså ikke endnu.

Det fortæller en frustreret Kia til Realityportalen.dk:

- Det går stadigvæk op og ned, og jeg har meget svingende dage. Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad planen er med min udskrivelse. Jeg ved kun, at medicinen skal virke, inden jeg kan komme hjem, og lige nu gør den det desværre ikke, siger Kia til Realityportalen.dk.

Mens Kia er indlagt, er det kæresten Walid, der passer lille Marcus. Walid har således sat arbejdet på pause, og det er nu ham, der tager hele barselsperioden med alt, hvad det indebærer af bleskift og babygråd. Kia har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun er ovenud lykkelig over den måde, som Walid har taklet hele det svære forløb, efter at Marcus kom til verden i slutningen af september.

Hun synes dog stadig, at det er hårdt ikke at kunne være så meget sammen med sin lille dreng. Indtil videre er hun kun sammen med sønnen to timer om ugen.

- Det er en tid, vi skal igennem nu, som jeg ikke har prøvet før, og det er superhårdt. Det at være indlagt i sit eget fag er supermærkeligt synes jeg, har den sygepleje-udannede Kia tidligere fortalt til SE og HØR.

- Man er lukket inde et sted, hvor der er en masse søde mennesker, der hjælper mig, men det er bare skide hårdt ikke at kunne få lov til at være sammen med sin lille baby og sin mand.

Du kan se et interview med Kia og Walid herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Og herunder kan du se et stort galleri med billeder af Kia:

Kia Sødergreen - februar 2017

Sponsoreret indhold