Reality10. november 2017

'Knaldperlen': - Jeg besøger Kia hver dag

- Det er hårdt, men vi er ved godt mod, siger 'Knaldperlen' om Kias fødselsdepression
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/knaldperlen-10112017.jpg
 Foto: All Over Press

Kia 'Sugar' Sødergren fra 'Kongerne' fortalte i går på Instagram, at hun er indlagt med en fødselsdepression.

Det er kun syv uger siden, hun fødte sin og Walid 'Knaldperlen' Becharas søn, Marcus.

Men fire uger efter fødslen blev hun indlagt.

- Jeg har desværre fået en voldsom reaktion efter fødslen som har resulteret i en indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sosu-assistent i psykiatrien, så ikke nok med at det føles som et kæmpe nederlag pludselig at være patient i sit eget fag, er kommunen kommet ind over og vurderet at jeg kun må se Marcus 2 gange om ugen så længe jeg ikke er på toppen. AV den gør altså ondt!, skriver Kia på Instagram.

SE og HØR fanger Walid på telefonen fredag formiddag, hvor han fortæller om omvæltningerne for den lille ny familie.

- Fire uger efter Marcus blev født følte Kia sig meget stresset, presset og dårlig. Hun gik til sin egen læge, som anbefalede hende at blive indlagt på psykiatrisk afdeling, så hun kunne få ro. Nu skal hun bare sørge for at få det godt, siger Walid til SE og HØR.

Han besøger Kia hver dag på hospitalet.

To dage om ugen har han sønnen Marcus med.

- Det er både for Marcus' og Kias skyld. Kia kan blive stresset, fordi Marcus kan virke krævende, som små børn jo kan være. Og hvis hun bliver for stresset overfører hun det til ham, og så er det skidt for dem begge. Så det er forat beskytte både mor og barn, at Marcus kun er med to gange om ugen, siger Walid til SE og HØR.

Kia har nu været indlagt i tre uger.

- Lige så snart hun får det det bedre, kan hun komme hjem igen, siger Walid.

Walid har barsel med Marcus, indtil Kia er på højkant igen.

- Jeg er både mor og far nu. Jeg får hjælp af Kias forældre. Jeg tager derud hver aften, så får de mulighed for at se Marcus, og så får jeg noget aftensmad, så det er jo kun dejligt, siger Walid.

Det går godt med Lille Marcus.

- Det var en hård fødsel, hvor han brækkede skulderen. Men nu går det godt. Han er en glad dreng, der trives, og alt ved ham, er som det skal være, siger Walid.

Han har stadig den optimistiske tilgang til tingene, som han blev landskendt på i 'Kongerne'.

- Det er de hårdt at blive forældre, og så kom Kias fødselsdepression oven i - det gjorde det hele lidt hårdere. Men vi klarer det godt nok alligevel. Vi kunne godt mærke, at Kia havde behov for hjælp både for hendes og Marcus' skyld. Men jeg skal nok klare det, og vi er ved godt mod, siger Walid til SE og HØR.

Galleri med Kia:

Kia Sødergreen - februar 2017

Sponsoreret indhold