Reality25. november 2017

Indlagt på psykiatrisk afdeling: Kia må se søn to gange om ugen

Reality-deltageren Kia Sødergreen er indlagt på psykiatrisk afdeling med en fødselsdepression. Kia fortæller, at det ”går op og ned”, og at det er hårdt kun at må se sin søn to gange om ugen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kia_soedergreen.jpg
 (Foto: All Over)

I slutningen af september blev reality-parret Kia Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara forældre til en lille dreng.

Men familieforøgelsen har ikke kun været lykke og lutter lagkage for parret, der blandt andet er kendt fra reality-programmet ”Kongerne”.

For ikke nok med at sønnen Marcus brækkede ryggen under fødslen, så er Kia nu indlagt på psykiatrisk afdeling med en svær fødselsdepression.

27-årige Kia, der er uddannet sygeplejerske, har været indlagt siden oktober, men fik torsdag eftermiddag udgang fra hospitalet. Her deltog hun i en bogreception, og her satte Kia lidt ord på, hvordan hun har det for tiden.

Til Ekstra Bladet siger hun:

- Det går meget op og ned lige nu. Nogle dage er jeg glad og har en god dag, og andre dage er det slet ikke godt. Jeg græder meget og er frustreret, og så får jeg angstanfald, hvor hele min krop ryster, siger Kia Sødergreen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg føler mig som en fiasko som mor. Det gør jeg helt ærligt, fordi jeg ikke kan se min søns behov, og når Walle kommer med ham på hospitalet, så kysser jeg og krammer ham, og jeg kan jo mærke, at jeg elsker ham, men jeg kan ikke se, om han skal have skiftet ble, eller om han er sulten eller ked af det.

Kia Sødergreen synes især, at det er hårdt, at hun ikke må se to måneder gamle Marcus mere end to gange om ugen.

- Jeg må kun se Marcus to gange om ugen i 30-60 minutter, og det er fordi, lægerne siger, at der er risiko for, at hans udvikling tager skade af at være sammen med mig, fordi jeg hurtigt bliver presset og stresset og græder i øjeblikket. Men vi kæmper lidt med dem for at få lov til, at jeg må se ham flere dage, siger Kia til Ekstra Bladet.

Selv om Kia Sødergreen er indlagt, har hun løbende delt billeder af den lille guldklump. 9. november lagde hun et billede op, hvor hun fortalte, at hun var blevet indlagt. Hun valgte at stå frem, fordi flere af hendes følgere havde på fornemmelsen, at hun var på hospitalet på grund af det dynebetræk, som hun og sønnen lå i.

Du kan se billeder af Kia Sødergreen herunder:

Kia Sødergreen - februar 2017

Sponsoreret indhold