Khloé Kardashians drømme knust

Foto: MEGA

Den 26. marts skrev 34-årige Khloé Kardashian "Du og jeg" til et billede af hende og datteren True på sin Instagram-profil. Og det er præcis sådan, realitystjernen har det i disse dage - for det er bare hende og True. 

En kilde tæt på Khloé fortæller til HollywoodLife, at Khloé ikke er helt tilfreds med, at Tristan pt. ikke er rigtigt tilstede i datterens liv. 

- Khloé er frustreret og irriteret over, at Tristans fravær i Trues liv. Han har meget lidt far-tid. Hun havde ingen idé om, at det ville ende sådan her, da hun blev gravid, siger en kilde tæt på Khloé til mediet.

Vis dette opslag på Instagram

You and I

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

Og Khloé har vist forståelse for Tristans travle basketball-kalender, men det ændrer ikke på hendes frustration. 

- Hun forstår, at han har travlt med arbejde, men Tristan har nærmest ikke set True overhovedet, siden de to slog op. Khloé mister tålmodigheden med Tristan, og hun håber, at han ændrer sig, når NBA-sæsonen er overstået, siger kilden. 

Ét er, at Khloé ønsker, at True skal vokse op med en far i sit liv - men hun vil også gerne, at Tristan bringer noget andet positivt ind i deres datters liv. 

- Hun vil have, at han skal være en positiv rollemodel i deres datters liv. Men Khloé forbereder sig også på, at hun skal opfostre True stort set alene, siger kilden til mediet. 

Khloé er selv vokset op med en masse søskende omkring sig. Dét ville hun ønske, at hun kunne give videre til True.

Men efter bruddet fra Tristan er Khloés drømme om en stor familie med en masse brødre og søstre til True mere eller mindre knust.

Hun har, ifølge kilden, indset, at True ikke får søskende, der kommer til at være tæt på hende aldersmæssigt, og det gør ondt på Khloé. 

- Khloé elskede at vokse op med sine søstre, og der var en tid, hvor hun håbede, at hun kunne give True den samme oplevelse med mange brødre og søstre, siger kilden til HollywoodLife. 

Men de drømme knuste Tristan for alvor med gentagende tilfælde af utroskab. Og senest med Khloés lillesøster, Kylie Jenners, bedste veninden Jordyn Woods

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close