Kendte27. marts 2019

Khloé bryder fuldstændig sammen i ny sæson af "Keeping up with the Kardashians"

Seerne får lov til at komme helt tæt på bruddet mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson i den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-03-27_kl._22.12.45.png
 Foto: Promo

Khloé Kardashian åbner endelig op og viser sårbarhed, når den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians" har premiere i USA på søndag.

Det kan man se i en ny trailer for realityprogrammet, der netop er blevet offentliggjort.

Her kan man se, at Khloé har svært ved at holde tårerne tilbage.

- Det er noget lort, at det skal være så offentligt. Jeg er ikke bare et TV-show, det her er mit liv, siger Khloé i traileren, mens hun tørrer tårer af kinderne.

Senere i traileren kan man se, at Khloé råber i forbindelse med en telefonsamtale.

- Min familie blev ødelagt, skriger realitystjernen.

Men som om, at det ikke var vildt nok, så bliver det endnu vildere, når Khloé skriger "LØGNER!" i forbindelse med en telefonsamtale.

Noget kunne tyde på, at det ikke kun er Tristan Thompson, som Khloé græder over i den nye trailer. Det kan meget vel også være de mange fans, der ikke altid har været lige støttende i forbindelse med bruddet.

- Nogle gange glemmer verden at være sød, græder Khloé i traileren.

Artiklen fortsætter efter videoen

Som en lille kuriøsitet dukker Jordyn Woods også op i traileren for den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians".

Her bliver der skålet for Kylie og Jordyn. Optagelser der må være lavet, inden utroskabsskandalen rullede tidligere i år.

Khloé og Tristan har været sammen siden 2016, og de har datteren True Thompson på 10 måneder sammen. På trods af, at de har et barn sammen, så har Tristan altså alligevel valgt at være utro. Ikke bare denne gang sammen med Jordyn Woods, men også tidligere i løbet af forholdet med Khloé.

Kort inden Khloé Kardashian fødte datteren True Thompson, dukkede flere videoer af en utro Tristan Thompson op i de amerikanske medier.

Tristan var i dagene op til fødslen blevet set med flere forskellige piger på natklubber i Cleveland og i New York.

Selvom Khloé altså blev ført bag lyset allerede inden, at hun blev mor for første gang, valgte hun at blive sammen med Tristan.

Utroskaben med Jordyn Woods var altså det, der fik bægeret til at flyde over.

Den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians" har premiere i USA på søndag. Herhjemme kan den nye sæson ses på HayU allerede dagen efter den har været vist i USA.

Sponsoreret indhold