Reality20. marts 2019

Khloé Kardashian forsvarer Tristan Thompson

Khloé Kardashian er ikke enig i, at Tristan er en dårlig far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_9777932m.jpg
 Foto: MEGA

I sidste uge skrev flere medier, at Tristan Thompson ikke ligefrem var i kridthuset hos Khloé Kardashian, fordi han angiveligt ikke rigtig gad tage sig af deres datter True.

Men i weekenden åbnede Khloé Kardashian selv op, og her var ordlyden en lidt anden, end den, som er blevet skrevet i medierne. Her tager Kardashian-søsteren nemlig Tristan i forsvar. Det sker på Twitter.

En fan skriver, at Khloé skal holde hovedet højt og blive ved med at opdrage True, som hun har gjort hidtil, og at alt True har brug for er sin mor. Til dét svarer Khloé:

"Tak, søde. Du er så sød. Men han er en god far for hende. Min søde og specielle baby True vil ALDRIG komme i klemme mellem ham og mig. Det kan jeg love"

Khloé Kardashian har for alvor været midtpunkt i lidt af et stormvejr i forholdet til Tristan, som var hende utro et utal af gange - blandt andet med lillesøster Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods.

Men noget tyder på, at det hele ikke har været så slemt, at det ikke har været godt for noget, for ud af forholdet har Khloé trods alt fået sit livs største gave, netop datteren True.

Khloé har også givet udtryk for, at netop baby True har været Khloés lys i mørket de seneste måneder. En fan skriver, at hun håber på, Khloé en da møder én, som behandler hende med den respekt, hun fortjener, og at Khloé har været igennem flere dårlige forhold, end nogen person fortjener. Og til det svarer Khloé:

"Baby True var det hele værd. Tak for din søde besked"

Khloé og Tristan fandt sammen tilbage i 2016. De fik sammen datteren True, som i dag er 11 måneder.

null

Sponsoreret indhold