Kendte14. marts 2019

Tristan er ligeglad med datteren

Khloé Kardashian er alt andet end glad for Tristan Thompson, efter de er gået fra hinanden. Han virker nemlig ikke til at ville være en del af datterens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_10056270b_0.jpg
 Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at Tristan Thompson bestemt ikke er i kridthuset hos Khloé Kardashian for tiden.

Men nu bliver der smidt ekstra brænde på bålet, for Khloé er nemlig ret træt af, at Tristan ikke virker som om, at han gider at tage sig af datteren True.

Ifølge US Weekly er Tristan Thompson nemlig pænt ligeglad med, at han har en 11 måneder gammel datter sammen med ekskæresten Khloë Kardashian.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Khloé forstår godt, at han er på landevejen og spiller basketball og bor i Cleveland, men hun føler bare, at Tristan er kommet videre. Tristans attitude er: "Jeg ser True, når jeg ser hende", fortæller en kilde til US Weekly.

Forståeligt nok er Khloé træt af, at han ikke forsøger at være tættere på datteren.

Mens Khloé deler masser af billeder af lille True på de sociale medier, så er der mere stille hos Tristan Thompson. Han har ikke delt billeder af datteren siden november.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson gik officielt fra hinanden i februar, da det kom frem, at Tristan havde været hende utro med familievennen Jordyn Woods.

Men i går dukkede der forlydender op om, at Tristan og Khloé slet ikke havde boet sammen siden en gang i efteråret. Det stemmer meget godt overens med, at Tristan ikke har delt billeder af True på de sociale medier siden november.

Khloé og Tristan fandt sammen tilbage 2016. Sidste år fik de så datteren True, der i dag er 11 måneder, sammen.

På trods af, at de har et barn sammen, så har Tristan altså alligevel valgt at være utro. Ikke bare denne gang sammen med Jordyn Woods, men også tidligere i løbet af forholdet med Khloé.

Kort inden Khloé Kardashian fødte datteren True Thompson, dukkede flere videoer af en utro Tristan Thompson op i de amerikanske medier.

Tristan var i dagene op til fødslen blevet set med flere forskellige piger på natklubber i Cleveland og i New York.

Selvom Khloé altså blev ført bag lyset allerede inden, at hun blev mor for første gang, valgte hun at blive sammen med Tristan.

Utroskaben med Jordyn Woods var altså det, der fik bægeret til at flyde over.

Sponsoreret indhold