Kendte12. marts 2019

Khloé og Tristan havde ikke boet sammen siden efteråret

Problemerne mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson startede allerede flere måneder før, han var hende utro med Jordyn Woods
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega263814_001.jpg
 Foto: MEGA

Efter de i februar kom frem, at Tristan Thompson havde været Khloé Kardashian utro med familievennen Jordyn Woods, er der dukket flere historier op om parret, der nu ikke længere er sammen.

Nu viser det sig, at parrets problemer formentlig var startet længe før, at Tristan valgte at være sammen med Jordyn Woods. Det skriver People.

Parret havde nemlig ikke boet sammen i flere måneder inden det dramatiske brud i februar.

- Deres forhold blev aldrig rigtigt normalt igen efter den første utroskabsskandale, fortæller en kilde til People. Det var kort inden fødslen af parrets datter True, at Tristan blev taget i at være Khloé utro med flere forskellige kvinder.

Ifølge Peoples kilde går der formentlig lang tid, inden Khloé igen føler sig klar til at date. Ligesom der nok også vil gå et stykke tid, inden Khloé er klar til at stole på nogen igen.

Khloé har selv forholdt sig tavs i løbet af de seneste ugers mange utroskabshistorier, men forleden valgte hun alligevel at sende en besked til sine mange fans.

Det gjorde hun med et billede af sig selv på Instagram. Her sendte hun

- "Dit syn på mig er en reflektion af dig selv". Vær opmærksom på dine ord. Det du siger, betyder noget. Bliv mere opmærksom på de negative ting, du tænker og siger, skriver Khloé blandt andet til sit opslag.

Khloé blev selv udsat for en ret kraftig kritik, da hun langede ud efter Jordyn Woods og sagde, at hun var hovedårsagen til, at hun og Tristan var gået fra hinanden.

Beskyldninger som hun sidenhen endte med at trække tilbage.

Khloé har også tidligere skrevet en kort besked til sine fans på Twitter.

- Hej, mine kære. Jeg vil lade jeg vide, at jeg sætter pris på jer. Jeg har læst jeres venlige ord, og de er en velsignelse for mig. Jeg elsker jer! Tak, tak! Jeg vender tilbage, når jeg er i humør til at snakke med jer alle. Indtil da skal I huske at være søde mod hinanden, skrev Khloé på sin Twitter den 26. februar.

Khloé og Tristan har været sammen siden 2016, og de har datteren True Thompson på 10 måneder sammen. På trods af, at de har et barn sammen, så har Tristan altså alligevel valgt at være utro. Ikke bare denne gang sammen med Jordyn Woods, men også tidligere i løbet af forholdet med Khloé.

Kort inden Khloé Kardashian fødte datteren True Thompson, dukkede flere videoer af en utro Tristan Thompson op i de amerikanske medier.

Tristan var i dagene op til fødslen blevet set med flere forskellige piger på natklubber i Cleveland og i New York.

Selvom Khloé altså blev ført bag lyset allerede inden, at hun blev mor for første gang, valgte hun at blive sammen med Tristan.

Utroskaben med Jordyn Woods var altså det, der fik bægeret til at flyde over.

Sponsoreret indhold