Reality24. april 2019

Julie taler ud om flirt med Nicki Bille

På Instagram har man den seneste tid kunnet se, at reality-deltager Julie Melsen og den skandaleramte fodboldspiller Nicki Bille har brugt meget tid sammen. Nu taler den storbarmede babe ud til SE og HØR om "forholdet" til den forhenværende skarpretter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190226_wen_-_tv3_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hvis man følger Julie Melsen på Instagram, har man i den seneste kunne se hende hænge ud med den skandaleramte fodboldspiller Nicki Bille. Nu taler reality-baben ud om forholdet til SE og HØR.

Den storbarmede TV-godte har i stor stil delt både videoer og billede af hende og Bille, hvor de tydeligvis hygger sig sammen. De har af flere omgange været ude og spise sammen.

SE og HØR har fanget den unge blondine til en snak over telefonen. Her fortæller hun glædeligt om, hvorfor hun går så godt i spænd med den skudramte boldfyr. Julie afviser dog, at de to skulle være kærester.

- Vi hygger os bare, også kører vi lidt rundt og spiser noget mad, siger Julie Melsen til SE og HØR om hendes forhold til Nicki Bille.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Nicki Bille blev ved juletid sidste år skudt i armen (Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om "Love Island"-vinderen siger, at hun og den festglade angriber ikke er kærester, er hun ikke helt afvisende for, at det måske kunne ske i fremtiden, selv om hun ikke har tænkt i de baner endnu.

- Vi har ikke tænkt over at tage det videre, men hvis det sker, så sker det, lyder det fra Julie.

Udsigterne til, at Nicki Bille får skovlen under den veldrejede reality-godte, er dog ikke særlig gode. Ingen af de to går med tanken om, at gøre deres påståede venskab til noget mere seriøst.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20181018_dm_love_island_2018_julie_melsen_146.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Julie vandt sidste år reality-programmet "Love Island", og hun har sidenhen været med i "For lækker til love" (Foto: Dan Mariegaard)

- Lige nu er det ikke noget, jeg overvejer. Og jeg tror heller ikke, at det er noget, som han overvejer, slår Julie fast.

Selv om reality-baben ikke umiddelbart ser Nicki Bille som sin kommende kæreste, så nyder hun godt af, at han tilsyneladende har en veludfyldt pengepung. På Instagram har man kunnet se, at Julie og "Paradise Hotel"-veninden Sarah Tiedt har været med Bille på køretur.

- Hans venner har nogle fede biler, og han har også selv en megafed bil! Så det er lækkert, griner den smukke Julie.

For lige knap en måned siden datede Julie "Paradise"-vinder Lenny Pihl. Deres forhold varede dog ikke ved.

Se Julie og Lenny fortælle om deres forhold i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold