Krimi4. marts 2019

Nicki Bille sygemeldt

Skandale-fodboldspilleren Nicki Bille skulle i dag have siddet på anklagebænken som tiltalt i en alvorlig sag. Men hans forsvarer har netop meddelt, at eks-fodboldsspilleren ikke møder i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Nicki Bille er syg.

Det fortæller hans forsvarsadvokat Asser Gregersen på trappen ind til Københavns Byret.

- Han er blevet skudt, og uden at jeg er læge, så har han det ikke særligt godt. Dels har han ondt, og dels har han det ikke godt med den oplevelse.

- Han har haft nogle psykiske eftervirkninger for det. Det skal han passes og plejes omkring, siger Nicki Bille forsvarsadvokat Asser Gregersen.

Han fortæller videre, at Nicki Bille gerne ville være dukket op i dag, da han gerne vil lægge sagen bag sig.

- Nicki har en tid til en operation i den nærmeste fremtid, da han skal opereres i armen efter skyderiet, siger Asser Gregersen.

Forsvarsadvokaten oplyser, at Nicki Bille gerne vil forklare sig i retten og nægter sig forsat skyldig i alle fem anklagepunkter.

Dommer, forsvarer og anklager er netop blevet enige om at udsætte retssagen til april.

Eks-fodbolsspilleren skulle have mødt i Københavns Byret i dag i en sag, hvor han står tiltalt for en stribe alvorlige lovovertrædelser, der blandt andet tæller ulovlig våben- og kokainbesiddelse samt vold mod en dørmand.

Nicki Bille Nielsen nægter sig skyldig i alle anklager.

Dommeren er netop kommet ind i retten og forsvareren har oplyst, at der er en lægeerklæring på vej fra Nicki Bille.

Hvis ikke retten har den inden for syv dage, eller den ikke opfylder kravene, vil skandalefodboldsspilleren blive anholdt. Det oplyste anklageren i sagen.

Sagen, som Nicki Bille i dag skulle have mødt i, omfatter i alt tre sager og fem forhold.

Den ene af sagerne skete tilbage i oktober sidste år, hvor Bille skulle have truet en person med et luft- og fjedrevåben, for ifølge anklageskriftet at skabe 'alvorlig frygt' for en anden persons liv og helbred.

I samme sag er han også tiltalt for at have båret et våben på en uforsvarlig vis i bukselinningen. I den forbindelse fandt politiet også 0,26 gram kokain på den 31-årige fodboldspiller.

I den anden sag er han tiltalt for vold mod en dørmand ved natklubben Level i København.

I den sidste sag, som kom frem i offentligheden i sidste uge, er han tiltalt for at true en sygeplejerske under sin indlæggelse på hospitalet mellem jul og nytår.

Den skandaleramte fodboldspiller skulle i følge anklageskriftet have stået på kort afstand foran sygeplejersken med en knyttet hånd mod hendes hoved og sagt:

- Jeg fucking slår dig møgkælling, eller lignende

- Jeg skal nok komme og nakke dig

I mellem jul og nytår blev Nicki Bille udsat for et voldsomt drabsforsøg i sin lejlighed i Sydhavnen.

Opdateres...

Sponsoreret indhold