Nyheder11. februar 2019

Nicki Bille nægter sig skyldig

Den 31-årige fodboldspiller er tiltalt i to sager om vold og besiddelse af narko og våben
https://imgix.seoghoer.dk/nicki_bille_nielsen.jpg
 (Foto: Scanpix)

Nicki Bille skal om under en måned møde op i Københavns Byret, hvor han står tiltalt for fire forhold

Fodboldspilleren er tiltalt i to sager, der omhandler vold, narko og våbenbesiddelse. Det afslørrede BT i fredags.

Nu er det kommet frem, at Bille nægter sig skyldig i samtlige anklager. Det har hans advokat fortalt til TV2.

- Nu hvor retsdatoen begynder at nærme sig, så skal vi i gang med at kigge på sagen, siger Asser Gregersen til TV2.

Den ene af sagerne skete tilbage i oktober sidste år, hvor Bille skulle have truet en person med et 'luft- og fjedrevåben', for ifølge anklageskriftet at skabe 'alvorlig frygt' for en anden persons liv og helbred.

I samme sag er han også tiltalt for at have båret et våben på en uforsvarlig måde i bukselinningen. Politiet fandt derudover også 0,26 gram kokain på den 31-årige fodboldspiller.

I den anden sag er han tiltalt for vold mod en dørmand ved natklubben Level i København. Ifølge anklageskriftet skulle Bille have givet manden ét eller to knytnæveslag, så han fik et hævet, blå øje. Det skriver BT videre.

Plettet straffeattest

Det er ikke første gang, at fodboldspillerens gøren kaster negative overskrifter af sig. I sommers blev han anholdt i Monaco, hvor han endte i fængsel for vold, besiddelse af kokain og for at have dyrket sex på offentlig gade.

Efter fængselsstraffen på en måned flyttede han tilbage til Danmark, hvilket ikke viste sig at bringe mere held for Bille. Han fik en kontrakt med fodboldklubben Lyngby Boldklub, men de valgte i oktover at fyre ham, efter episoden med luftpistolen.

Og i december mellem jul og nytår blev Bille hårdt kvæstet, da han i sin lejlighed ved Sluseholmen blev skudt i armen med et haglbevær. Anden juledag blev en 23-årig kvinde og en 30-årig mand anholdt og sigtet for drabsforsøg mod fodboldspilleren. De er dog blevet løsladt igen, men i starten af januar blev en anden 30-årig mand anholdt i sagen, og han blev varetægtsfængslet.

Nicki Bille har spillet tre kampe på det danske fodboldlandshold. Desuden har han blandt andet spillet for norske Rosenborg og spanske Villarreal.

Sponsoreret indhold