Reality26. september 2018

Cecilie i "Gift ved første blik": Jeg følte, at Ronnie var kold

Bryllupsrejsen lakker mod enden for parrene i ”Gift ved første blik”. Hos Ronnie og Cecilie har det været nogle festlige dage i Portugal, men i aften endte parret i krise efter en episode om natten. Nu afslører Cecilie flere detaljer om episoden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_3.jpg
 (Foto: DR)

Bryllupsrejsen er så småt ved at være forbi for de nygifte par i ”Gift ved første par”.

Hos Ronnie og Cecilie forløb bryllupsrejsen i Cecilies øjne ganske okay, når man tænker på, at parret på daværende tidspunkt kun havde kendt hinanden i ganske få dage. De virkede således til at have det sjovt og nyde hinandens selskab.

Men i aften var det tydeligt, at det hele ikke bare var fest og farver. I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” endte Cecilie og Ronnie i en ægteskabelig krise efter en ellers festlig aften ude.

Nu sætter Cecilie flere ord på episoden, der endte med at give hende tårer i øjnene i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”:

- Vi spillede kort, og vi havde haft en rigtig god aften på en af kasinoerne i Portugal. Bartenderen havde lavet en helt masse sjove drinks til os. Da vi kommer tilbage på hotellet, er Ronnie nok blevet lidt for fuld, så jeg siger til ham, at han nok skulle gå ind og sove, fordi han var begyndt at sige skøre ting. Han var lidt flabet og irriterende at høre på.

- I hans fuldskab er han så ikke helt tilfreds med det, og så er det, at han siger nogle ting, som han dagen efter ikke kan huske, at han har sagt, fortæller Cecilie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ronnie_og_cecilie.jpg
 (Foto: DR1)

Cecilie og Ronnie under bryllupsrejsen til Portugal. Foto: DR1

Ronnie have blandt andet sagt, at han ikke ønskede at se Cecilie igen, når de var tilbage i Danmark. Parret forsøgte at få genskabt den gode stemning, men næste morgen var stemningen alligevel præget af nattens sammenstød.

- Jeg synes vi fik snakket og gik i seng som gode venner. Men næste morgen følte jeg, at han var kold i det. og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at han havde sagt, at han ikke ville ses igen. Jeg havde ikke forventet, at han ville sige sådan noget, så jeg var ret frustreret, fortæller Cecilie til SE og HØR og tilføjer:

- Vi havde jo meldt hinanden til et eksperiment, der skule vare fem uger. Den nat var jeg nok lidt i tvivl om han var gået ind i projektet 100 procent.

Cecilie fandt det også frustrerende, at hun på bryllupsrejsen ikke følte sig tiltrukket af Ronnie. Flere gange forsøgte han at nusse og flette fingre med hende, og Cecilie forsøgte efter bedste evne at forklare ham, at det føltes lidt unaturligt for hende:

- Men jeg var indstillet på, at vi skulle lære hinanden at kende. Så jeg ville ikke give op. Men jeg fik det indtryk af Ronnie, at hvis jeg ikke kunne nusse og kysse, så kunne det også være lige meget, og så kunne han ligeså godt kaste håndklædet i ringen. Det blev jeg lidt skuffet over at se, fortæller hun.

I dag ville Cecilie have ønsket, at bryllupsrejsen lå på et senere tidspunkt i eksperimentet. Så tror hun, at det ville have været en bedre tur:

- Når man er ferie, tænker man ikke så meget på arbejde og på hverdagsting, og jeg opfattede også Ronnie som mere fjollet. Og der tænkte jeg da, om jeg kunne komme til at se noget mere seriøsitet i ham.

- Jeg tænkte meget på, om han var den mand, jeg søgte. Om han havde den personlighed og selvstændighed, jeg ledte efter. Det kunne jeg ikke se så meget, da vi var på ferie.

Om Ronnie og Cecilie bliver sammen, får vi at se, når næste afsnit af ”Gift ved første blik” løber over skærmen på onsdag.

Sponsoreret indhold