Carsten skred fra Eva, fordi hun var "syg"

Eva og Carsten i \

Eva og Carsten i "Gift ved første blik"

(Foto: DR)

Brylluppet var en lang kærlighedsfest med dertilhørende kys og klap i måsen.

Men da Eva og Carsten nåede bryllupsrejsen i romantiske Bergamo i Norditalien, var stemningen langt fra så munter og kærlig. Faktisk endte Carsten onsdag aften at forlade sin hustru efter blot tre dages ægteskab.

Carsten kunne med egne ord slet ikke forstå, at eksperterne havde valgt at matche dem – han kunne slet ikke se nogle punkter, hvor parret passede sammen. Det fortalte han til Eva under dét, der skulle have været deres romantiske bryllupsrejse til den norditalienske by.

- Jeg ved ikke, om du har kunnet mærke, at jeg har været en lille smule fraværende de sidste par dage. Lige nu har jeg brug for, at du er rigtig stærk. For at sige det ligeud, er jeg sprunget ud af programmet. Og det er ikke din skyld. Tro mig. Det her er ikke din skyld. At de sætter os sammen som match kan jeg simpelthen ikke forstå. Jeg kan ikke finde en byggesten, hvor vi kan bygge vores ægteskab på, sagde Carsten til Eva i onsdagens afsnit af ”Gift ved første blik”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Carsten valgte at trække sig efter tre dages ægteskab. Foto: DR

Til det svarede Eva:

- Jeg synes også, det er hårdt for os begge to. Det er pisse hårdt. Vi vender vrangen ud. Vi gør hinanden mere ondt end godt. Jeg er bare ked af, at du giver op så hurtigt. Og det er jeg, fordi jeg kigger jo på det hele. Det er som om, at vi ikke giver hinanden chancer nok til at lære hinanden at kende og se dybere i hinanden, og derfor synes jeg det er ærgerligt, hvis du springer fra nu, sagde Eva.

- Det gør jeg af mange grunde, lød svaret fra Carsten, der ejer en campingplads i Skælskør på Sydvestsjælland.

En af grundene var Evas helbred.

Under bryllupsrejsen fandt Carsten ud af, at Eva havde et par skavanker, som han havde svært ved at acceptere. Eva har blandt andet astma og slidgigt i fingrene, og så har hun også osteoporose, bedre kendt som knogleskørhed. I programmet fortalte Eva selv, at det skyldtes, at hun tidligere har manglet D-vitamin, og at hun af den grund udviklede skavankerne.

På Evas spørgsmål om hans exit også handler om hendes helbred, svarede Carsten:

- Er det helt forkert?

- Den Carsten, du ser hernede på det her fantastiske sted – som virkelig kunne være rammen for et perfekt ægteskab – har bare ikke kunnet give sig fuldt ud, fordi jeg hele tiden er blevet konfronteret med nogle ting, som jeg har svært ved at bygge videre på, sagde Carsten til Eva.

Artiklen fortsætter under billedet...

Eva føler, at Carsten gav op alt for tidligt. Foto: DR

- Da jeg får de her ting at vide hernede om Evas sygdom, så frustrerer det mig gevaldigt, at man kan sætte mig, der er sund og rask, sammen med en, der har så mange problemer både med astma og rygning og smertestillende og gigt, og hvad ved jeg, uddybede han efterfølgende overfor kameraet.

Eva var meget skuffet over Carstens exit – og ikke mindst hans bevæggrunde for at trække sig:

- Følelsesmæssigt bliver jeg jo ked af det, og jeg føler mig jo personligt ramt. At jeg bliver bedømt på noget, jeg ikke har kontrol over. Noget jeg ikke selv kan gøre for. Det er meget personligt, det er meget nedværdigende. Det bliver jeg rigtig ked af faktisk, sagde Eva i onsdagens program.

Til Carsten var hun meget direkte:

- Men jeg har heller ikke brug for en mand, der ikke kan elske mig, fordi jeg har nogle skavanker. Undskyld jeg siger det Carsten, men hvor er det synd for det menneske, du bliver gift med, hvis de bliver syge. Det mener jeg seriøst, lød det fra Eva.

- Må jeg lige sige noget? Der er vi slet ikke henne. Hvis min kone blev syg, så er vi et helt andet sted, svarede Carsten, hvorefter Eva blot tilføjede:

- Men lige nu er jeg din kone. Jeg bliver nødt til lige at gå ud og få lidt luft.

Hvordan det kommer til at gå Carsten og Eva får vi at se, når næste afsnit af "Gift ved første blik" løber over skærmen om en uge.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close