Nyheder19. september 2018

Carsten: Jeg vil gerne have én der er fuldstændig rask og aktiv

Carsten valgte onsdag aften at kaste håndklædet i ringen og lade sig skille efter tre dages ægteskab. Nu uddyber Carsten, hvorfor han valgte at bryde med Eva i ”Gift ved første blik”
https://imgix.seoghoer.dk/eva_og_carsten_3.jpg
 (Foto: DR1/Marianne Overaa)

Selv om det slog kærlige gnister under bryllupsfesten, endte Carsten og Evas TV-ægteskab i ruiner efter blot tre dage.

I onsdagens afsnit af ”Gift ved første blik” fortalte Carsten således, at han ønskede at trække sig fra eksperimentet, fordi han slet ikke kunne se en fremtid sammen med Eva.

I programmet fortalte han blandt andet, at han havde svært ved det faktum, at Eva havde flere skavanker.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0271981.jpg
 (Foto: DR)

Det var på hotellet i Bergamo i Norditalien, at Carsten fortalte Eva, at han ville skilles. Foto: DR

Eva har blandt andet astma og slidgigt i fingrene, og så har hun også osteoporose, bedre kendt som knogleskørhed.

I programmet fortalte Eva selv, at det skyldtes, at hun tidligere har manglet D-vitamin, og at hun af den grund udviklede skavankerne. Under bryllupsrejsen fortalte Eva også, at hun arbejdede på nedsat tid.

Selv opfattede hun sine helbredsproblemer som småting, og hun var meget overrasket over, at Carsten ikke så lige sådan på tingene.

Da Eva spurgte ham, om hans exit handlede om hendes helbred, svarede Carsten:

- Er det helt forkert?

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0271982.jpg

Carsten fortæller, at han har brug for en rask og selvstændig kvinde. Foto: DR

- Da jeg får de her ting at vide hernede om Evas sygdom, så frustrerer det mig gevaldigt, at man kan sætte mig, der er sund og rask, sammen med en, der har så mange problemer både med astma og rygning og smertestillende og gigt, og hvad ved jeg, uddybede han efterfølgende overfor kameraet.

Til SE og HØR fortæller Carsten nu, at han gerne ville have kæmpet for kærligheden i længere tid end tre dage.

- Under normale omstændigheder ville jeg ikke give op efter tre dage og kan godt forstå, at nogle undrer sig. Men jeg kunne ikke se andet end forskelligheder. Eva matchede ikke mig på nogle punkter som var vigtige for mig. Og så kunne jeg ikke mærke nogen kemi, siger Carsten til SE og HØR tilføjer:

- Jeg vil gerne have en der er fuldstændig rask og aktiv - en jeg kan gå lange ture med – da en af mine ønsker for fremtiden er at deltage i Caminoen med min kæreste. Jeg følte heller ikke en kemi mellem os, siger Carsten til SE og HØR.

Inden TV-brylluppet fik deltagerne i ”Gift ved første blik” lidt at vide om deres udkårne. Blandt andet fik Carsten oplyst, at hans kommende kone var ryger. Han fik muligheden for at springe fra, men til SE og HØR fortæller Carsten, at han syntes, det var for sent.

- Ja, men jeg synes det var for sent at hoppe fra en uge før, da jeg fik det at vide. Alt var planlagt, og familie og venner så frem til brylluppet. Og jeg havde også fået at vide, at hun gerne ville stoppe, lyder det fra Carsten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0272353.jpg

Eva syntes, at Carsten gav op alt for hurtigt. Foto: DR

I aftenens afsnit kom det også frem, at sex - eller måske manglen på samme - var et samtaleemne hos Eva og Carsten. Da Carsten gik til bekendelse overfor Eva, havde Eva brug for at vide, om det skyldtes, at hun ikke ønskede at have sex med ham endnu. Til det siger Carsten i dag til SE og HØR:

- Jeg ønsker en kvinde, som jeg kan have et sundt sexliv med. Jeg ville gerne kramme og kysse hende i nakken, det synes jeg ikke er for meget. Men sex var kun en lille del af vores udfordringer, lyder det fra Carsten.

Sponsoreret indhold