”Gift ved første blik”-Camilla har fundet en ny fyr

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Det slog ikke ligefrem gnister, da Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer sidste år blev ”Gift ved første blik”.

Men selv om kærligheden ikke blomstrede fra start, endte kærligheden alligevel med at spire, og parret forblev sammen. Sidste sommer afslørede Camilla og Nicolas dog, at de var gået hver til sit.

Siden har Camilla været på udkig efter kærligheden, og det har givet pote. Hun er nemlig begyndt at se en ny fyr, fortæller hun til SE og HØR.

- Jeg ser en nu, som er meget nyt, men som føles godt. Nu må vi se. Der er ikke kommet titel på endnu. Vi ses en del. Jeg ved ikke helt, hvem af os der skal tale den der kærestesnak. Det må tiden vise, lyder det fra en glad Camilla.

Camilla og Nicolas i "Gift ved første blik". Foto: DR1

Camilla og hendes TV-ægtemand Nicolas kæmpede fra start med udfordringer, da de lod sig blive gift ved første blik sidste år. Allerede til brylluppet kæmpede Camilla med sine tanker og følelser – Nicolas var nemlig ikke hendes type, og hun brugte derfor lang til på at finde ud af, hvordan hun skulle tackle det.

På samme tid havde parret svært ved at få en harmonisk hverdag op at køre: Nicolas havde nemlig nemt ved at trives i rod og kaos, og det havde Camilla ikke. Det var derfor en stor udfordring for parret at flytte sammen. Trods udfordringerne begyndte kærligheden dog langsomt at spire, og parret forblev sammen et stykke tid, før at de kastede håndklædet i ringen.

I dag fastslår Camilla, at hun er taknemmelig for, at hun medvirkede i programmet – for selv om hun ikke fandt kærligheden der, har hun lært ufattelig meget om sig selv.

- Det er én af de ting, jeg lidt misunder dem, der er med nu: De skulle bare vide, hvad det er for en fed proces, de er igennem, siger Camilla til SE og HØR og tilføjer:

- Man får en indsigt i sig selv og i sine værdier og sine tanker omkring andre mennesker, fordi du bliver rystet i den grundvold. Jeg tænkte ikke helt over, hvad det var, jeg havde meldt mig til, og hvad det ville gøre ved mig.

Camilla og Nicolas lod sig blive skilt (Foto: DR1)

- Man tror jo på, at de der eksperter har matchet rigtigt. Så I lang tid i starten tænkte jeg, at det må jo være rigtigt. Det var lige før, man dømte sig selv, fordi der jo måtte være et eller andet galt, når jeg ikke følte, det var rigtigt, fortæller Camilla, inden hun tilføjer:

- Man finder måske ud af, at man ikke er sådan, som man troede, at man var. Jeg er måske lidt anderledes. Man finder måske ud af, at man vægter noget andet højt end det, man havde givet udtryk for overfor eksperterne.

Heller ikke Mette Tell og Christian Lundmand Jensen endte med at forblive gift, efter at de medvirkede i DR1-programmet ”Gift ved første blik” sidste år.

Men den ene af dem er klar til snart at gå op ad kirkegulvet igen. Han skal nemlig giftes med sin kæreste gennem halvandet år.

Det fortæller han til SE og HØR.

– Vi har været sammen lige siden og er utrolig glade for hinanden. Vi er også blevet forlovet. Det blev vi i juli, afslører han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Da programmet sluttede, ville Mette skilles. Parret forsøgte dog at fortsætte som kærester, men gik hver til sit. Foto: Snowman Production/DR1

Christian kan takke DR-succesen for, at han mødte sin nye kærlighed.

Mens ”Gift ved første blik” løb over skærmen, fik den 32-årige gymnasielærer nemlig en besked på Facebook fra en nu 26-årig kvinde, som havde set ham i programmet.

De tog på en date – og kærlighed opstod.

Parret, som nu har været sammen i halvandet år, er flyttet sammen i hendes lejlighed i Valby.

Bryllupsplanlægningen har de endnu ikke taget hul på.

– Brylluppet ligger et eller andet sted ude i fremtiden. Vi skal lige spare nogle penge sammen. Vi vil måske gerne finde os en større lejlighed eller et hus inden, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om Mette ikke følte sig tiltrukket af Christian, rørte hun selv meget ved ham. Det var et råd, som parrets psykolog havde givet dem. Foto: Snowman Production/DR1

Christian ser tilbage på ”Gift ved første blik” som en fantastisk oplevelse, som dog var hård rent psykisk.

– Ikke på grund af medieeksponeringen, men det at prøve at være i et forhold med en person, som man ikke kender. Det er bare hårdt – uanset om der er TV på eller ej.

Men på lang sigt er det eneste, der har betydet noget for mig, at jeg jo fandt min kæreste, fordi jeg var i TV.

Mette Tell har også kastet sig ud i datinglivet igen, efter at kameraerne blev slukket.

– Nu er det jo to år siden, programmerne blev optaget, og halvandet år siden, de blev vist.

I den mellemliggende periode havde jeg på et tidspunkt en kæreste i knap et år. Men det sluttede i år, siger Mette.

– Så nu har jeg ikke nogen kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christian havde svært ved, at Mette ikke åbnede for sine tanker og bekymringer om forholdet. Foto: Snowman Production/DR1

Selv om hun ikke fandt kærligheden i DR-programmet, fortryder hun ikke, at hun meldte sig.

– Jeg synes, jeg har lært meget personligt af det. Det er rart at se tingene udefra og få feedback fra psykologer osv., fortæller sundhedskonsulenten.

I dag er hun ikke længere i kontakt med Christian.

– Men jeg taler rigtig meget med Pernille. Vi var bl.a. til Grøn Koncert sammen og er jævnligt i kontakt.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close