Reality2. august 2018

Er 28, ikke 23: Gustav lyver om sin alder

Realitystjernen indrømmer, at han gentagne gange har løjet om sin alder på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151210_wen_-_gustav_22.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke alle, der vil stå ved deres sande alder, og en af dem er realitystjernen og fitnessguruen Gustav Salinas.

I et interview i Berlingske indrømmer den 28-årige realitystjerne, at han gentagne gange har fusket med sin alder på Facebook.

Det er i forbindelse med en artikelserie kaldet "Jagten på ungdom", Gustav kommer med sin indrømmelse.

- Jeg har altid løjet om min alder, og jeg har altid løjet mig yngre. På Facebook har jeg løjet så mange gange, at jeg ikke længere kan ændre min alder - man kan kun lave den om tre gange. Så nu står der, at jeg er 23, men jeg er 28 år, afslører fitnesscenterejeren over for Berlingske.

I interviewet fortæller Salinas også, at han var 18 år første gang, han fik Botox. Udover det har han også fået lavet læberne og kindbenene, ligesom han sidste år fik foretaget en hårtransplantation.

Sidste sommer satte Gustav tal på, hvor mange penge han har brugt på at forbedre og forskønne sig.

Siden Gustav Salinas var med i "Dagens Mand" for første gang tilbage i 2009, er der sket en hel masse med den flotte latinofyr.

Han har blandt andet fået lavet en del kosmetiske indgreb i ansigtet, og i august 2017 fortalte han, hvor mange penge, han havde brugt på at se ud, som han gør i dag.

Det gjorde han i en video på Facebook, hvor han også forsvarede sine valg.

- Ja, jeg har brugt over 300.000 kroner på mit ansigt, men som jeg altid siger: "Det er dyrt at se billig ud", fortalte Gustav i sin video.

I 2015 fortalte Gustav Salinas, at han havde brugt næsten 200.000 kroner på kosmetiske indgreb, men siden er der altså blevet brugt mange flere penge. I 2017 fik han for eksempel foretaget en hårtransplantation, og sådan en er ikke helt billig. Til gengæld gjorde den ham lykkelig. - En ting er helt sikkert: Den dag jeg skal brændes, kan jeg sikkert blive genbrugt med alt det plastik, jeg har. Men jeg dør i hvert fald lykkelig og smuk, skrev Gustav, da han havde fået foretaget operationen. I sin video fortalte Gustav også, hvor mange penge, han havde brugt på de forskellige dele af ansigtet.

Han havde blandt andet brugt 60.000 kroner på at få ordnet sin hårgrænse, 50-60.000 kroner på sine læber, 40.000 kroner på sine kindben, 100.000 kroner på botox og så havde han brugt 20.000 kroner på sin næse. Men han fortalte samtidig, at listen sagtens kunne være længere.

Artiklen fortsætter efter videoen

I videoen forsvarede Gustav også sine kosmetiske indgreb. Han mente nemlig, at man selv skulle bestemme, hvad man vil have lavet, hvis man vil have lavet noget.

- Hvem skal være dommer over, hvad der er perfekt og ikke er perfekt, spurgte han.

Og så fortalte han også, at de mange indgreb havde gjort ham lykkelig.

- Det har gjort mig lykkelig, og det er det vigtigste. Man skal gøre, hvad der fucking passer en.

Desuden mente realitystjernen, at det var vigtigt, at man ikke dømte andre på deres valg.

- Jeg har det sådan, at jeg skal ikke dømme nogen mennesker, så skal de da heller ikke dømme mig, fortalte Gustav.

I galleriet kan du se Gustav gennem årene:

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

null

Sponsoreret indhold