Reality3. maj 2018

Gustav Salinas: Jeg satser alt

Folk mente, at Gustav Salinas var dum, da han sagde sin TV-kontrakt op. Han er ikke i tvivl om, at han er blevet et rigere menneske, selv om han igen har satset sin formue.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_salinas.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Hårdt arbejde og målrettethed betaler sig. Det kan Gustav Salinas om nogen skrive under på.

Siden han tonede frem i sin ternede Burberry-skjorte i ”Dagens mand” for ti år siden, har den 27-årige fyr knoklet og udviklet sig så meget, at de færreste ville genkende ham.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_3.jpg
 (Foto: TV3)

Dengang Gustav var med i ”For lækker til love”, var der lidt mindre af den 27-årige træningsentusiast. – Hvis jeg skal gøre noget, gør jeg det 100 procent og går all in. Det gjorde jeg også, da jeg lavede reality. Der tænkte jeg, at hvis jeg skulle lave det, ville jeg være den bedste. Enten gør du det, eller også lader du være. (Foto: TV3)

– Det er en anden Gustav. Jeg tror, man ændrer sig med alderen. Jeg var 18 år, dengang jeg startede med at lave reality. Jeg levede et andet liv og havde andre værdier.

– Dengang tænkte jeg sgu ikke på udsatte børn, eller hvordan man skal drive en forretning. Men alle kan forandre sig. Man skal huske, det aldrig er for sent at ændre sig, siger Gustav Salinas til SE og HØR, da vi møder ham i FitnessNu Hillerød.

Her har han satset sin formue for at give danskerne et unikt fitnesscenter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Der er noget for enhver smag i centret, der bl.a. byder på spinningsal, varmtvandsbassin og saltvandsbassin, og snart vil der også blive lavet et loungeområde, hvor folk kan hygge sig, efter at de har trænet. (Foto: Peter Grosen)

– Jeg pantsatte min lejlighed og bilen, og så tænkte jeg: ”Nu går vi all in”. Det er meget mere end et fitnesscenter, siger Gustav, der lige nu knokler i døgndrift for at modernisere centret med nyt gulv, nye maskiner og menneskelige tiltag, som skal smitte kunderne med Gustavs ukuelige gåpåmod.

– Det, I ser nu, er ikke sådan, det bliver. Når det bliver færdigt, vil der være så meget mere, lover han.

null

Sponsoreret indhold