Reality29. august 2017

Så mange penge har Gustav brugt på sit ansigt

Gustav har haft den helt store pengepung fremme i jagten på det perfekte ansigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav1_0.jpg
 Foto: All Over

Siden Gustav Salinas var med i "Dagens Mand" for første gang tilbage i 2009, er der sket en helt masse med den flotte latinofyr.

Han har blandt andet fået lavet en del kosmetiske indgreb i ansigtet, og nu fortæller han, hvor mange penge, han har brugt på at se ud, som han gør i dag.

Det gør han i en video på Facebook, hvor han også forsvarer sine valg.

- Ja, jeg har brugt over 300.000 kroner på mig ansigt, men som jeg altid siger: "Det er dyrt at se billig ud", fortæller Gustav i sin video.

I 2015 fortalte Gustav Salinas, at han havde brugt næsten 200.000 kroner på kosmetiske indgreb, men siden er der altså blevet brugt mange flere penge. Tidligere i år fik han fx foretaget en hårtransplantation, og sådan en er ikke helt billig. Til gengæld gjorde den ham lykkelig. - En ting er helt sikkert: den dag jeg skal brændes, kan jeg sikkert blive genbrugt med alt det plastik jeg har. Men jeg dør i hvert fald lykkelig og smuk, skrev Gustav, da han havde fået foretaget operationen. I sin video fortæller Gustav også, hvor mange penge, han har brugt på de forskellige dele af ansigtet.

Han har blandt andet brugt 60.000 kroner på at få ordnet sin hårgrænse, 50-60.000 kroner på sine læber, 40.000 kroner på sine kindben, 100.000 kroner på botox og så har han brugt 20.000 kroner på sin næse. Men han fortæller samtidig, at det listen sagtens kunne være længere.

Artiklen fortsætter efter videoen

I videoen forsvarer Gustav også sine kosmetiske indgreb. Han mener nemlig, at man selv skal bestemme, hvad man vil have lavet, hvis man vil have lavet noget.

- Hvem skal være dommer over, hvad der er perfekt og ikke er perfekt, spørger han.

Og så fortæller han også, at de mange indgreb har gjort ham lykkelig.

- Det har gjort mig lykkelig, og det er det vigtigste. Man skal gøre, hvad der fucking passer en.

Desuden mener realitystjernen, at det er vigtigt, at man ikke dømmer andre på deres valg.

- Jeg har det sådan, at jeg skal ikke dømme nogen mennesker, så skal de da heller ikke dømme mig, fortæller Gustav.

Slut med botox til Gustav

Et sted er Gustav dog stoppet med at få lavet flere indgreb. Han fortalte nemlig sidste år, at han var færdig med at få lavet botox.

Det fortalte Gustav, da han gæstede ”Go’ morgen Danmark” på TV 2:

- Jeg er stoppet med botox, og jeg har ikke fået det i et år. Jeg kan mærke mit ansigt igen, og jeg kan bevæge mit ansigt igen, fortæller Gustav og tilføjer, at andre også har bemærket, at han har droppet at få indsprøjtninger i ansigtet.

De seneste år har Gustav også skiftet TV-skærmen ud med fitnesscenteret. Han har blandt andet startet sit eget fitness-firma, hvor han hjælper overvægtige danskere med at tabe de overflødige kilo.

Du kan se Gustavs vilde forvandling fra realityhomo til fitnessfyr i galleriet herunder

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold