Gustav Salinas

(Foto: All Over)

(Foto: All Over)

Foto: All Over Press

Han er på få år blevet Danmark mest eksponerede mandelige realitystjerne, og han elsker at vise trutmund eller at gå i farven pink ...

”Hvem vil ikke ha’ lidt Gustav?”. Gustav Salinas Andersen er på få år blevet Danmark mest eksponerede mandelige realitystjerne, og han er ikke bange for hverken at vise trutmund eller at gå i farven pink.

Vi elskede at hade Gustav, da han første gang dukkede op på skærmen som Burberry-beklædt, egocentrisk snob i homo udgaven af “Dagens mand” på TV2 i 2008. Men hvor de fleste dengang foragtede den overfladiske knægt, der tilsyneladende kun kunne tænde på sig selv eller en, der til forveksling lignede, så forguder unge som gamle ham i dag, og han er den ukronede konge af dansk reality.

Efter at have markeret sig selv med sit TV-talent i datingprogrammet, fik TV3 hurtigt fingrene i ham, og han har siden medvirket i at hav af programmer på kanalen. Bl.a. fik han i 2012 sit helt eget program sammen med Linse Kessler, hvor de to personligheder rejste land og rige rundt sammen. Gustav har deltaget i ”Dagens mand”, ”For lækker til love”, ”Gustav og Linse på udebane”, ”Wipeout”, ”Divaer i junglen”, ”For Lækker Til København”, ”Stjerner på væggen” og ”Jeg er en celebrity – får mig væk herfra!”. Selvom Gustav er homoseksuel med stort H, så beviste den feminine herre, at han sagtens kunne slå alle deltagerne ud i det brutale program ”Jeg er en celebrity – får mig væk herfra!”, og Gustav kunne drage hjem fra junglen med 250.000 kr. yderligere på lommen.

Med succes kommer der næsten altid en grum bagside. Gustav blev en nat i 2013 slået ned i byen med flaske, hvilket resulterede i, at realityfyren måtte hive gerningsmanden i retten.

- Jeg råbte bøsserøv, og så bukker jeg mig ned og tager en flaske, der står på jorden og smider den. Gustav råber 'av', og så ved jeg, at flasken har ramt ham. Herefter begynder jeg at løbe, forklarede den unge mand, der herefter skulle svare på spørgsmålet 'hvorfor gjorde du det?'.

- Det har jeg spurgt mig selv om mange gange. Jeg havde det virkelig dårligt med det, da jeg kom hjem, skrev eb.dk efter retssagen.

Gustav Salinas' voldsmand fik en dom på 60 dages ubetinget fængsel. Men da han allerede havde siddet inde i 30 dage, så var han fri til at gå, hvilket rystede Gustav.

- Når jeg er i byen, er jeg nervøs for, at folk kan finde på at gøre sådan noget. Jeg kan blive helt panisk, når folk vil have taget et billede sammen med mig, og det er jo, hvad jeg lever af. Det har påvirket mig meget, forklarede Gustav dengang i retten.

Senest har Gustav haft en større sag kørende med forlaget Zetland, som i foråret 2015 udgav en single ved navnet ”Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav”. Realitystjernen rasede over singlen, da han ikke selv mente, at han havde indvilliget i en ”mini-bog” om ham. Især fordi, at Gustav ikke ville få betaling for singlen.

- Jeg søgte sidste år en assistent og blev kontaktet af Thomas. Efter vi havde været sammen et par gange, sagde han, at ville skrive en artikel om mig. Han begyndte at blive anmassende. Og da han viste mig artiklen, var den fyldt med løgne. Jeg fik ham til at rette den 4-5 gange, men den er stadig fyldt med usandheder. Det værste er, at de ikke vil betale mig for det, udtalte Gustav til Metroexpress.

Zetland var ikke enig i Gustavs udtalelser, og singlen er udkommet til at kunne købes online. Gustav har efterfølgende sat en advokat på sagen. Der er endnu ingen afklaring.

Gustav Salinas er en af de få, der har formået at få en karriere ud af at være reality-deltager, og han tjener eftersigende ganske godt på at lave TV, radio, diskotekssange og alt hvad der ellers følger med berømmelsen. I 2014 udgav han selvbiografien ”Mit sande jeg”, der ligesom det meste andet, han rør ved, blev en bragende succes.

Til ugebladet HER&NU fortalte Gustav i 2014, at hans barndom var hård, hvilket man ville kunne læse i den nye bog. Faderen døde, da Gustav var barn, og derefter flyttede realitystjernen flere gange fra Danmark til Chile. I Chile begyndte et mareridt.

- Thadeus, min chilenske stedfar var psykopat. Mens jeg var i Danmark, havde jeg glemt mit spanske, så jeg havde svært ved skolen. Derfor ville han læse lektier med mig. Han blev sur, når jeg ikke kunne mine ting, og så bankede han mig. Han rev mig i håret, tog sit bælte og piskede mig og kunne gå fuldstændig amok. Han tævede mig kun, når vi var alene hjemme, fortæller Gustav i bogen.

Udover bogen har Gustav også lanceret en parfume, som går under navnet ”Fabulous by Gustav”. I samarbejde med Bordershop har Gustav (og efterfølgende Linse Kessler) fået Danmark til at dufte af reality. Næste iværksætterdrøm, ifølge Gustav, er at åbne sin egen skønhedssalon, hvor alle danskere kan blive ligeså fab, som Gustav selv er det.

I 2015 prøvede den fabulous fyr et helt nyt job. Til Reality Awards 2015 var Gustav vært, og han interviewede i hærdigt alle realityfolk på den røde løber. Reality Awards, som er sponsoreret af SE og HØR, vil i 2016 igen blive afholdt med Gustav som den underholdende vært.

På trods af sin deltagelse i både ”Dagens mand” og ”For lækker til love” har vores alle sammen yndlingshomo stadig ikke fundet en mand at dele sit fabulous liv med. I starten af 2014 mødte han ellers fyren Felipe i Chile, men det forhold holdt kun ganske kort. Selvom Gustav i mange år har datet på TV, så er Hr. Salinas en privat person, og efter Gustav har droppet både ”Dagens mand” og ”For lækker til love” har den unge fyr ikke reklameret med at have fået sig nogen ny flamme.

  Gustav Andersen Salinas
  11. juli 1990
  31 år
  Patricia (mor), Loui (bror), Victor (bror), Rodrigo (bror), Pablo (bror), Victoria (mormor)
  Niels Goido,
  Felipe fra Chile
  Dates fra ”For Lækker Til Love” og resten af scoringerne ved kun Gustav
  ”Dagens mand”, ”For lækker til love”, ”Gustav og Linse på udebane”, ”Wipeout”, ”Divaer i junglen”, ”For Lækker Til København”, ”Stjerner på væggen” og ”Jeg er en celebrity – får mig væk herfra!”

  Find din favorit kendis her:

  Close