Reality30. maj 2017

Gustav om sit nye hår: Jeg kan dø lykkelig

Det er snart tre uger siden, at Gustav var under kniven for at få en hårtransplantation, nu fortæller han, hvor glad han er for sin beslutning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/28052017-dm-premiere-wonder-woman_039.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er efterhånden et par uger siden, at Gustav lagde sig under kniven, så han kunne få gjort noget ved sin vigende hårgrænse.

Og nu hvor sårene er helet, kan man efterhånden se resultatet af transplantationen.

Derfor viste Gustav sig da også stolt frem på den røde løber, da han i søndags var til premiere på den nye "Wonder Woman"-film.

- Hvor er jeg inderligt glad for at jeg tog beslutningen om at få lavet min hårgrænse. Den står jo helt skarpt! Jeg er SÅ glad for at jeg fik lavet min hårtransplantation og ikke lyttede til folk der sagde jeg bare skal være naturlig, har Gustav efterfølgende skrevet på Facebook.

At Gustav efterhånden har fået lavet flere kosmetiske indgreb kommenterer han også på.

- En ting er helt sikkert: den dag jeg skal brændes, kan jeg sikkert blive genbrugt med alt det plastik jeg har. Men jeg dør i hvert fald lykkelig og smuk, skriver den tidligere realitystjerne.

Det er første gang, at Gustav på den måde har været under kniven. Tidligere har han holdt sig til botox og restylane.
Han har tidligere fortalt SE og HØR, hvordan han skulle i narkose, da det smertefulde indgreb skulle gennemføres. - Jeg skal i halv narkose. Jeg ved ikke, hvad halv narkose er, men det er sådan, man ikke kan mærke noget, forklarede Gustav til SE og HØR før operationen. Operationen gjorde også, at Gustav i en periode måtte tage en slapper fra sine faste gøremål. - Jeg må hverken træne, svede eller have sex i de næste ti dage. Jeg har da fået tilbud, men jeg har sagt: niks! Ingen berøring her. Ikke noget sam-sammen, fortalte Gustav til Ekstra Bladet få dage efter operationen.
Se billeder af Gustavs forvandling fra splejset "Dagens mand"-deltager til pumpet brød i galleriet herunder

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold