Nyheder13. marts 2017

”Gift ved første blik”-Camilla smadrer Nicolas' bærbare computer

”Gift ved første blik”-parret Camilla og Nicolas endte tirsdag aften i en diskussion om karriere og fremtidsplaner, og midt under diskussionen kom Camilla til at smadre Nicolas værdifulde arbejdscomputer. - Jeg er jo ikke sur på hende over, at den der bærbare bliver ødelagt, jeg er bare oprevet over situationen, og så lukker jeg lidt i… og så er der dårlig stemning, forklarer Nicolas
Gift ved første blik
 (Foto: Nicolai Linares)

Hverdagen er for alvor begyndt at banke på hos parrene i ”Gift ved første blik” – og ikke alt forløber gnidningsfrit.

Hos 33-årige Camilla Ellekilde og 29-årige Nicolas Feer endte tirsdagens afsnit med dårlig stemning – og en smadret bærbar.

Parret har fra begyndelsen forsøgt at finde ind til hinanden til trods for deres forskelligheder. Men deres forskelligheder har flere gange givet ”små-problemer” hos parret. Og tirsdag aften var ingen undtagelse.

Her endte parret nemlig i en diskussion om karriere og fremtidsplaner, og midt under diskussionen kom Camilla til at smadre Nicolas værdifulde arbejdscomputer, da hun ved et uheld kom at vælte et stort glas kakao ud over computeren.

- Jeg er jo ikke sur på hende over, at den der bærbare bliver ødelagt, jeg er bare oprevet over situationen, og så lukker jeg lidt i… og så er der dårlig stemning, forklarede Nicolas i tirsdagens afsnit af ”Gift ved første blik”.

Computeren – og særligt dens indhold – var ellers meget vigtigt for Nicolas. Computeren indeholder hele hans professionelle liv. Nicolas re nemlig selvstændig, og dét var netop også snakken om hans karrierevalg, der til at begynde med fik bølgerne til at gå lidt ekstra højt hjemme hos parret.

- Dé, der sker lige inden vi skal ud til min bror, er, at vi bliver uvenner, fordi Camilla kommer hjem fra arbejde, og så har hun mange spørgsmål til mig. Hun er ikke sådan én, der er ked af at stille spørgsmål, og hun kan godt være meget påståelig og selvsikker i den måde, hun stiller de der spørgsmål, forklarede Nicolas tirsdag aften:

- Og det var det spørgsmål, der angår vores fremtid – vores mulige fremtid – og det er et spørgsmål, der selvfølgelig udfordrer mig: ”Hvad så med din karriere? Du er jo selvstændig. Hvad så, hvis det ikke går? Kan du overhoved få et job? Du har jo ikke rigtig nogen uddannelse”, fortalte Nicolas og tilføjede:

- Hun tager ikke rigtig mine ord for gode varer, når jeg siger, at jeg aldrig nogensinde er bange for ikke at få et job. Jeg er god til sprog, jeg er god til at skrive, jeg er god til at bruge en computer, jeg lærer hurtigt, og så tænker jeg, at der er masser af jobs derude, jeg kan få, hvis mit firma går ned. Men det er ikke nok for hende, og det bliver jeg ret irriteret af, forklarede Nicolas, inden han tilføjede, at Camilla midt i diskussionen kom til at spilde det store glas kakao ud over hans computer.

Selv forklarede Camilla episoden sådan:

- Jeg kommer hjem fra arbejde og har på vej hjem kørt og tænkt på en masse ting og fremtidsplaner og har behov for at stille ham de spørgsmål. Og det synes Nicolas var en voldsom hjemkomst, og så bliver jeg sur eller ked af det, fordi han vælger ikke at ville snakke med mig, og han vælger at strække sig op i sig selv.

- Og for mig er den reaktion rigtig svær, for jeg er sådan et menneske, der gerne ser, at man får snakket om problemerne, får snakket dem ud, for det er vigtigt for at komme videre. Jeg har for eksempel ikke lyst til at gå uvenner i seng, forklarede Camilla tirsdag aften.

Hvordan det går parret, kan du se tirsdag, når næste afsnit af ”Gift ved første blik” bliver sendt.

Du kan se alle deltagerne i denne sæson herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold