Nyheder4. april 2017

Camilla og Nicolas blev skilt – men de dater stadig

Camilla og Nicolas forblev ”Gift ved første blik” – men valgte efterfølgende at lade sig skille. I dag er forholdet mellem dem godt, og selv om de ikke er kærester, er der bestemt potentiale for at blive det, afslører parret overfor SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/144702768.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Smilene var store, da Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer som det eneste ”Gift ved første blik”-par valgte at forblive gift tirsdag aften.

Der gik dog ikke længe, før at der var skår i ægteparsglæden.

Allerede en måned efter, at optagelserne sluttede, lod parret sig nemlig skille efter et voldsomt skænderi, der ifølge Nicolas varede ”en hel måned”.

– Jeg vidste, at det ikke gik, som det var. Jeg havde brug for, at nogle ting ændrede sig, og da hun sagde, det ikke kunne lade sig gøre, sagde jeg: ”Fair nok. Så går jeg, for jeg kan ikke klare det, sådan som det er nu”, fortæller Nicolas ærligt til SE og HØR.

I dag er forholdet mellem dem godt – og selv om de altså lod sig skille, er forholdet mellem dem ikke helt forbi, afslører parret overfor SE og HØR:

– Vi er ikke kærester, men vi ser absolut muligheder for at blive det. Vi ses meget og har dagligt kontakt, forklarer Camilla overfor SE og HØR.

– Så I dater?

– Det kan man godt kalde det, siger hun og tilføjer, at de dog vil gå langsomt frem.

– Det er ikke, fordi vi er bange for at tale om fremtiden. Men med den turbulens, som vi har haft, tager vi det bare stille og roligt og ser, hvordan tingene kommer til at gå, fortæller Camilla til SE og HØR.

Parrets fem uger lange TV-ægteskab var da også fyldt med bump undervejs. Allerede fra begyndelsen havde Camilla svært ved, at Nicolas ikke var hendes "type". Hun havde håbet, at eksperterne ville smede hende sammen med en "langhåret surfer-dude" - og sådan en type er fransk-danskeren Nicolas ikke.

Parret rendte også ind i udfordringer, da Nicolas flyttede hjem til Camilla. Parret havde svært ved at få en harmonisk hverdag op at køre, fordi parrene var så forskellige: Camilla havde stort behov for orden - mens Nicolas sagtens kunne trives i kaos og uorden.

Trods de store forskelle var Camilla og Nicolas gode til at tale om problemerne - og de "svære samtaler" var ikke så svære at tage, forklarede Camilla i tirsdagens sæsonafslutning af "Gift ved første blik".

Læs det store interview med Nicolas og Camilla i det nye SE og HØR, der er på gaden onsdag den 5. april. Her kan du også læse endnu mere om de andre ”Gift ved første blik”-par.

https://imgix.seoghoer.dk/sh14_forside_instagram.jpg

Du kan se et galleri med parrene herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold