Nyheder26. februar 2018

'Gift ved første blik'-deltager har endelig fundet lykken

Ulrik Pihl fra 'Gift ved første blik' har fundet en kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gift-ved-foerste-blik-260220.jpg
 Foto: Jakob Mydtskov/DR

Ulrik Pihl fra Ringe på Fyn var med i 'Gift ved første blik' i 2015, hvor han blev gift med Ane.

Programmets eksperter havde troet, at der kunne komme et godt par ud af Ulrik, der arbejdede som koordinator i Svendborg Kommune og Ane, der var børnesygeplejerske.

De mødtes - som man gør i programmet - lige før vielsen, og til bryllupsfesten gik det godt imellem dem.

Men allerede på bryllupsrejsen til Kroatien gik det galt mellem dem.

Parret rendte ind i kontroverser og kunne blandt andet ikke blive enige om, hvor de skulle sidde og slappe af. Og efter at parret er kommet hjem, voksede problemerne bare, og de endte med at trække sig fra programmet før projektets afslutning og blev skilt med det samme.

Ane forkklarede dengang til BT, hvad der gik galt.

- Jeg tror, at vi var lidt for hurtige til det seksuelle, så det blev alt for hurtigt et tema. Det kom til at fylde for meget. Og det er svært at snakke om sex med en, man lige har mødt, fortæller hun til BT og giver følgende forklaring på, hvorfor de ikke bare skruede tiden tilbage og begyndte forfra med at lære hinanden at kende:

- Det kom for hurtigt i spil, og vi var meget forskellige på det punkt. Skaden var ligesom sket. Det fyldte bare meget for os begge to, så vi glemte at lære hinanden at kende på et andet plan, vurderer hun over for BT.

Det var tydelig for enhver seer, at Ulrik havde håbet, at parret kunne give projektet en chance. Han havde hele vejen igennem givet Ane masser af komplimenter, og også dét var medvirkende til, at det hele gik skævt.

- Jeg tror, Ulrik var ked af, at jeg ikke gav det en chance, men jeg var nødt til at lytte til mig selv, og hvordan jeg havde det. Så det var min beslutning. Vi kunne jo sagtens have trukket det i langdrag, men jeg syntes ikke, det stod til at redde, siger Ane til BT.

Men nu har Ulrik fundet lykken uden hjælp udefra efter i årevis at have ledt efter den eneste ene.

Hun hedder Lisbeth og bor lige som Ulrik på Fyn.

De mødtes gennem deres fælles interesse for løb.

Ulrik er bidt af en gal løber og blev i april 2017 i en alder af 36 år den yngste mand nogensinde, der har gennemført 500 maratonløb.

Lisbeth er lige så glad for at hoppe i kompressionsstrømperne og løbeskoene, og efter et møde i løbemiljøet udviklede tingene sig stille og roligt, og de fandt ud af, at de også havde andre ting til fælles, siger Ulrik til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/ulrik-loeb.jpg

Ulrik mødte Lisbeth under udøvelse af sin altopslugende interesse - løb. (Foto: Thomas Laursen)

Han er meget lykkelig.

- Det er meget specielt. Altså på den gode måde. Det er en følelse, jeg ikke har haft i mange år, og det er virkelig dejligt, siger smaskforelskede Ulrik Pihl, der også har deltaget i 'Robinson Ekspeditionen' på TV3, til Ekstra Bladet.

Lisbeth har børn lige som Ulrik, og selv om det kunne være oplagt at flytte sammen, så tager de det stille og roligt.

- Det fungerer fint sådan her lige nu. Vi forsøger at være så meget sammen som muligt, og vi har jo begge en alder, hvor vi godt ved, hvad vi søger, så hvem ved, siger Ulrik Pihl til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold