Nyheder9. december 2017

"Gift ved første blik"-par er blevet forældre

Line Rask og Michael Hansen, der i 2015 blev mand og kone i "Gift ved første blik", er blevet forældre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_og_michael_0_0.jpg
 Foto: DR

Danmarks første "Gift ved første blik"-baby har set dagens lys.

Line Rask og Michael Hansen, der sagde ja til at blive mand og kone i tredje sæson af DR-programmet "Gift ved første blik", er nemlig blevet forældre til en lille pige.

Barsels- eller julegave? Køb den perfekte gave her.

Det bekræfter programmets redaktør Sofia Fromberg over for Ekstra Bladet.

- Line og Michael har fået en dejlig lille pige. De er så stolte og glade, lyder det fra redaktøren, der tilføjer, at parret ikke selv ønsker at kommentere familieforøgelsen.

Hverken Line eller Michael har delt et billede af det lille, ny vidunder på deres Instagram, og meget tyder da også på, at parret nok ønsker at nyde tiden som nybagte forældre uden alt for meget opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet.

I sommer kunne "Gift ved første blik"-parret afsløre, at de skulle være forældre. På det tidspunkt havde de kendt hinanden og været gift i to år.

Til Nordjyske afslørede parret dengang, at Line var gravid og skulle føde til november.

- Jeg er sat til at føde 15. novemner, men jeg håber dog, at det ikke lige bliver netop denne dag, da jeg her har 30 års fødselsdag, sagde hun til avisen.

Parret bor til daglig i New York, hvor Michael arbejder hos Bjarne Ingels Group.

Line har fået job hos Den Danske Sømandskirke.

Lige netop det faktum, at parret til dagligt bor væk fra Danmark, peger de selv på som en af de ting, der har gjort det nemmere for dem at finde hinanden efter TV-programmet.

- Jeg tror, at det skyldes, at vi i den grad har rigtig meget tid sammen til også at lære hinanden bedre at kende, modsat hvis vi boede hjemme i Danmark i vante omgivelser tæt på vores familier i det daglige, siger Line til Nordjyske.

Sponsoreret indhold