Nyheder29. august 2018

Så er det nu! Her er alle deltagerne i "Gift ved første blik"

"Gift ved første blik" vender tilbage i aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gift_front.jpg
 Foto: Snowman Prduction ApS/DR
Har du savnet "Gift ved første blik", så behøver du ikke vente meget længere. Klokken 20.00 blænder DR1 igen op for det populære datingprogram.
I år var der 582, der tilmeldte sig programmet i håb om at finde deres eneste ene, og det er blevet til otte singler i alt, der alle er klar til at møde kærligheden. Deltagerne er: • Carsten er brandmester i København og bor i Skælskør. • Stefan er uddannet pædagogisk assistent. Han er født og opvokset i Odense, hvor han stadig bor. • Ronnie er uddannet bygningsstruktør. Han bor i eget hus i Ringsted. • Michael arbejder med kommunikation i Aarhus, hvor han også bor og er opvokset • Vanessa arbejder som socialpædagog. Til daglig bor hun i Esbjerg, hvor hun er født og opvokset. • Kathrine arbejder som folkeskolelærer og bor i Silkeborg • Cecilie arbejder som dealer på kasino. Hun bor i egen lejlighed i Roskilde. • Eva er coach og bor i Solrød. Hos DR håber man, at "Gift ved første blik" endnu engang vil skabe debat i de danske hjem. - Forklaringerne på, hvorfor det er svært for mange at finde en kæreste, er uendelige og frem for alt er de individuelle. Men jeg håber, at programmet endnu engang vil kaste mange gode debatter af sig om, hvad det er, der skaber et godt parforhold, så vi alle kan lære noget af hinandens erfaringer, siger redaktør for "Gift ved første blik" Sofia Fromberg i en pressemeddelelse fra DR. Det var i december sidste år, at DR afslørede, at der var endnu en sæson af det populære datingprogram på vej. Ingen af parrene i sidste års "Gift ved første blik" er sammen i dag. Mette og Christian blev skilt i programmet, men prøvede alligevel at give forholdet en chance. Det varede dog ikke ved.

– Christian og jeg har kontakt efter behov. Vi mødes som sådan ikke til en hyggeaften, hvor det kun er os to, men vi mødes, når vi er sammen med de andre fra ”Gift ved første blik”. Ellers har vi skriftlig kontakt indimellem, fortalte Mette til SE og HØR efter skilsmissen.

Heller ikke parret Martin opg Birgitte holdt, og da programmet løb over TV-skærmen havde Birgitte allerede fundet sig en ny kæreste.

Allan og Pernille kunne heller ikke finde melodien som par, men valgte efter programmet at tage på ferie sammen som venner.

Det blev også til en skilsmisse for Camilla og Nicolas, der dog fortsatte med at date. I juli sidste år var det dog endegyldigt slut mellem de to.

Du kan se et galleri med årets deltagere herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik 2018

Sponsoreret indhold