Familien fra Bryggen19. april 2020

Linses rørende farvel: Sådan døde Jytte

Brygge-dronningen fortæller, hvordan hendes hund Jytte tilbragte sin sidste tid
https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler_mho.jpg
 (Foto: Martin Høien)

For et par uger siden døde Linse Kesslers elskede hund Jytte, og på sin Instagram fortæller "Familien fra Bryggen"-stjernen nu, hvordan den sidste tid var.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den store dyreelsker fortæller, at det var vigtigt for hende, at hendes anden hund Torben også fik lov til at sige ordentlig farvel til Jytte:

- Turbo Torben og jeg er så småt landet, efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint Farvel, det har kæmpe betydning for Torben, at han også var tilstede, jeg gav ham den tid han skulle ha’ til at sige sit Farvel, og satte mig op til spisebordet med kaffe, (Jytte var krydset over og lå i sofa’en) jeg gav ham hans helt egen tid... Han lagde sig i ske ved hende i 6-7 min, derefter vaskede han hendes øjne og mund, og så kom han over til mig, og det var det, fortæller den 54-årige realitystjerne.

"Familien fra Bryggen"-stjernen fortæller også, at Torben så småt har vænnet sig til at være den eneste hund i Brygge-hjemmet:

- Han leder ikke efter hende, jeg kan sagtens sige hendes navn uden at han reagerer, han HAR sagt Farvel, og han ved godt hun ik’ er her mere.

Linse har en klar besked til alle, som skal tage den svære beslutning om at få en hund aflivet:

- Budskab fra mig her : Få Dyrlægen hjem, når I skal sige Farvel, for dyret der skal videre’s skyld, for evt andre dyr i hjemmet’s skyld og for din egen skyld.

Sponsoreret indhold