Familien fra Bryggen 29. februar 2020

Geggo og Cengiz afslører alt om gravidteten: - Kun Cengiz kender kønnet

Geggo er gravid med sit andet barn, men anden graviditet har ikke været uden kvaler, fortæller "Familien fra Bryggen"-stjernen. Og så afslører hun også, at det kun er gemalen Cengiz, der ved, om de får en pige eller en dreng.

Til sommer bliver ”Familien fra Bryggen” beriget med endnu et medlem. Her nedkommer Geggo nemlig med sit andet barn.

Da SE og HØR mødte den vordende mor og hendes mand Cengiz til Billed-Bladets tv-guld fredag aften, faldt snakken naturligvis også på den kommende familieforøgelse.

Her kunne Geggo indledningsvis fortælle, at hendes anden graviditet har været ganske hård ved hende.

- Jeg har brækket mig rigtig meget. Nu går det godt, ellers har jeg brækket mig rigtig meget. Det er meget hårdt denne gang, anden gang er åbenbart meget hårdere for mig, lød det fra den kommende mor til to, der også gerne ville afsløre, at det kun er Cengiz, der ved, om de får en dreng eller pige:

- Jeg er så langt, at vi faktisk har været til kønsscanning. Det er kun ham, der ved det, og det opdaterer jeg på min instagram hvorfor, lød det hemmelighedsfuldt fra Geggo.

På sin instagram-profil har hun allerede forklaret, hvorfor det kun er gemalen, der har fået afsløret spændingen:

- Men sandheden er at jeg ved det ikke - det er kun Cengiz der gør. Jeg har valgt at trække spændingen. Hvornår jeg får det at vide må i finde ud af i den nye sæson af Familien fra Bryggen som har premiere i foråret... Og ja. Jeg er mega nysgerrig og fatter ikke hvordan jeg kan holde det ud - men det går faktisk overraskende godt, skriver Geggo på sin instagram-profil.

Parret har i forvejen datteren Alba, der kom til verden for fire år siden.

Du kan se hele interviewet, hvor Geggo og Cengiz fortæller mere om graviditeten, øverst i denne artikel.

 

 

Sponsoreret indhold