Forsidefruer26. oktober 2017

Amalie tuder over Peter ved Sarah Louises fest

I aftenens afsnit af "Forsidefruer" kommer vi endnu en gang med til Sarah Louise Christiansens fødselsdagsfest, og her pibler gamle følelser op i Amalie Szigethy, da hun fester med ekskæresten Peter Birch
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_106.jpg
 Foto: TV3

Følelserne får frit løb, når Amalie Szigethy og Peter Birch fester sammen i aftenens afsnit af "Forsidefruer".

Amalie kan i hvert fald ikke hold tårerne tilbage, da hun forklarer, hvordan hendes forhold til Peter er.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er forelsket i Peter, men jeg... Det er jeg ikke... Men nogle gange har man noget med en person, som man ikke kan forklare, siger Amalie, mens tårerne pibler frem.

Forsidefruen ved da også godt, at det måske ikke er så velset, at hun stadig har følelser for den person, som hun var igennem et meget offentligt brud med tilbage i 2011.

- Lige meget hvad ens familie vil sige, eller hvad hele Danmark vil sige, så vil man altid have det med personen. Gammel kærlighed ruster aldrig, siger Amalie også i aftenens program.

Forholdet mellem Amalie og Peter Birch sluttede nemlig ret turbulent. Den turbulente afslutning endte med, at Peter Birch fik en ubetinget dom for vold.

Se Amalie i tårer i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Senere i aftenens afsnit fortæller Amalie, hvordan Peter hjalp hende, da hun lå og brækkede sig ved Sarah Louises fødselsdagsfest.

- Jeg gik jo kold til Sarah Louises fest klokken kvart over tolv. Og jeg lå og brækkede mig helt nøgen ude på toilettet, og for at det er løgn, så var det Peter, der hjalp mig op, og så lå han og aede mig, fortæller Amalie.

Og det får hurtigt de andre forsidefruer til at spørge, om Amalie og Peter har haft sex sammen ved festen.

- Har i bollet, spørger Sarah Louise. Og det er Jackie sikker på, at de har.

- Nu kender jeg jo ikke Peter eller Amalie sådan rigtigt godt. Men de har jo altid haft et eller andet kørende, og jeg tror, at Amalie trænger til lidt kærlighed, så jeg håber næsten, at hun er blevet bollet, siger Sarah Louise.

Det er dog ikke noget, Amalie har lyst til at svare på.

- Det må være op til folk at finde ud af. Det er der ingen, der ved, siger Amalie til slut i klippet fra aftenens afsnit.

Du kan se "Forsidefruer" hver torsdag klokken 21.00 på TV3

Artiklen fortsætter efter videoen

Er "Forsidefruer" skuespil?

Når "Forsidefruer" kører over skærmen på TV3 uge efter uge, så er det altid med en god portion drama. Men hvor meget af programmet afspejler egentlig virkeligheden og hvor meget er skuespil? SE og HØR tog en snak med fem af fruerne, da sæsonen startede. - Altså jeg tænker, hvis vi sådan procentmæssigt ligger det op. Så tror jeg, det sådan er 70%, der er ægte. Og det resterende er uægte, fortæller Jackie Navarro til spørgsmålet om, hvor meget der egentlig er den ægte vare. At nogle af konflikterne nogle gange kan virke til at være blæst ud af proportioner, kan der være noget om, i hvert fald, hvis man spørger Amalie. - Jamen det er virkelighed. Det synes jeg. Men det er klart, du ved. Nogle gange siger vi nogle ting om hinanden, og så kan vi godt overdrive det lidt. Sådan så det er lidt sjovt, ikk, siger Amalie. Også Janni Ree mener, at programmet afspejler virkeligheden. - Jeg vil sige, at meget af det er faktisk virkelighed. Altså de følger jo egentlig os i det ting, der sker. Og balladen den er bare opstået, fortæller Janni og fortsætter: - Selvfølgelig er der steder, hvor de siger: "Kan I ikke lige tage det op?" eller "Kan I gøre sådan?", men ellers vil jeg sige, at det er meget ægte.

Du kan se hele interviewet med Sarah Louise, Jackie, Amalie, Janni og Gunnvør i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet herunder

Skønne Amalie Szigethy

Sponsoreret indhold