Forsidefruer13. december 2017

Sarah Louise dropper direktørjobbet

Forsidefruen Sarah Louise Christiansen var direktør i børnetøjsfirmaet Boogiloo, men den stilling har hun droppet, fortæller hun nu
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sarah-louise-christiansen1_233.jpg
 (Foto: All Over Press)

Forsidefruen Sarah Louise Christiansen er ikke længere direktør for børnetøjsfirmaet Boogiloo.

Det afslører hun på sin blog.

Jobbet var ellers meget i fokus i den seneste sæson af "Forsidefruer".

Hendes farvel til direktørstillingen kommer ovenpå et år, hvor hun har haft mange bolde i luften.

- Jeg ramte i år en mur af stress, fordi jeg simpelthen havde taget munden for fuld og havde alt for meget arbejde og havde sat mig i en uheldig situation i en bitter skilsmisse. Ud over tv-optagelser, skodesign-lancering, bloggen og 3 børn, så startede jeg jo også børnetøjsfirmaet Boogiloo op med min eks og en tredje partner. Jeg var direktør og medstifter og knoklede min røv i laser, for at få alt på plads og få firmaet skudt igang, skriver Sarah Louise på bloggen.

Da hun og Michael så gik fra hinanden, håbede forsidefruen, at de kunne få det til at fungere med firmaet. Men det lykkedes altså ikke. Og i sidste ende, måtte hun tage beslutningen om at forlade direktørstillingen.

- Jeg måtte ligesom erkende at tingene desværre ikke altid går, som man håber, og at jeg nu engang ER mor til 3 bittesmå børn og for at være den mor, jeg gerne vil være, så blev jeg nødt til at vælge Boogiloo fra, og dermed også frigøre mig fra den følelsesmæssige stress, der fulgte, skriver Sarah Louise.

Hun endte med også at sælge sin andel af børnetøjsfirmaet. Siden er der kommet mere styr på hjemmesituationen for forsidefruen og hendes tre børn.

Sarah Louise blev single i sommer

Det var i juli, at forsidefruen Sarah Louise Christiansen blev single. Det afslørede hun også på sin blog.

- I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne. Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise på sin blog.

Siden har hun blandt andet fortalt om, hvor svært det er for hende at skulle dele børnene med ekskæresten.

- Det er så slemt at jeg ikke kan kigge på billeder af dem, når de er væk, for ellers bliver jeg ked af det. Og jeg føler, at det er værst med Arthur, fordi han er så lille. De store kan udtrykke deres behov og fortælle far, hvis de har behov for at ringe hjem, men det kan Arthur ikke, skrev Sarah Louise på sin blog. De to ældste af hendes børn er hos faren fem dage hver anden uge, mens Arthur er hos sin far hver anden weekend.

Du kan se flere billeder af Sarah Louise Christiansen i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold