Forsidefruer6. april 2018

Sarah Louise på forfærdelig date: Jeg følte mig narret og chokeret

Forsidefruen Sarah Louise Christiansen er så småt begyndt at date igen efter sin skilsmisse, men hendes seneste date var alt andet end vellykket
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-42292.jpg
 Foto: All Over

Forsidefruen Sarah Louise Christiansen blev sidste år single, da hun og kæresten Michael gik fra hinanden.

Nu er den labre babe så igen begyndt at date, men det er dog ikke alle dates, der har været lige vellykkede.

Det fortæller hun om på sin blog, hvor hun beskriver noget, der nærmest kan kaldes en date fra helvede.

I sit blogindlæg vælger hun at kalde fyren, som hun beskriver for Mads.

- Nå men Mads har jeg mødt en gang i december til et arrangement, men de første måneder skrev vi bare sammen, og så endelig i februar måned inviterer han mig ud på middag, og det gik faktisk rigtig godt. Vi talte i 4 timer og han var voksen og reflekterende, og vi var begge på vej i samme retning virkede det til. Der var ikke sommerfugle i maven, men han var sød og sjov og jeg ville gerne se ham igen, skriver Sarah Louisebloggen.

Og hun fik da også lov til at se ham igen. Men anden date blev på ingen måde en succes.

- Så mødtes vi så en aften i byen, hvor vi var ude med hvert sit hold venner. Vi ender med at feste sammen og vi har igen en rigtig god kemi. Vi taler igen om livet og mål og han snakker som om at han nærmest allerede ser os som et par, skriver Sarah Louise.

Mads drikker sig dog mere og mere fuld, mens Sarah Louise bare gerne vil hjem og i seng. Så hun beslutter sig for at drage hjemad. Det samme gør Mads, der mener, at det er en god idé, at han deler en taxa med Sarah Louise, da han alligevel bor på vejen.

Men pludselig er taxaen kørt forbi, hvor Mads bor. Og det var faktisk meningen. Mads ville nemlig bare gerne hjem til Sarah Louise.

- Jeg siger så til ham at der er noget han har misforstået og at jeg jo bare skulle sætte ham af. “Eeeeej hold nu op” svarer han og rykker tættere på og så skubber jeg ham væk og spørger ham direkte “sig mig engang, hvad tror du der skal ske nu?” Og så svarer manden “jeg vil jo bare kneppe dig- vær nu bare lidt billig”………. jeg var MÅLLØS!!!! Sagde han virkelig lige det!!?, skriver Sarah Louise i blogindlægget.

Oplevelsen fik hende til at føle sig både narret og chokeret, og til sidst blev hun rasende.

- Jeg har på intet tidspunkt, lagt op til engangsknald og faktisk kun det modsatte. Og så sidder jeg der og føler mig virkelig narret og helt beskidt fordi han pludselig ændrede karakter og talte så grimt til mig. Og på et par sekunder gik jeg fra at føle mig narret og chokeret til at blive virkelig rasende, skriver Sarah Louise.

Hun endte med at få smidt Mads ud af taxaen, og som prikken over i'et endte Mads med at brække sig ned af sig selv.

Sarah Louise har ikke været på flere dates siden. Det var ellers tilbage i august, at forsidefruen fortalte, at hun igen var begyndt at date, men nu ser det altså ud til, at datinglivet igen er blevet sat på pause.

Det var i juli, at forsidefruen Sarah Louise Christiansen blev single. Det afslørede hun også på sin blog.

- I har måske kunne fornemme det og set at jeg har været meget alene med ungerne. Jeg har været meget ked af det og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skrev Sarah Louise på sin blog.

Du kan se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold