Sarah Louise: En af forsidefruerne har i den grad svigtet som veninde

Forsidefruer.

Forsidefruer.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sarah Louise Christiansen vender tilbage til "Forsidefruer", når tredje sæson får premiere senere på året. 

Men det var lige før, at den kønne blogger havde sagt nej til at være med igen.

Det afslører hun på sin blog

Sarah Louises afsløring komme samme dag, som TV3 havde bekræftet, at der var en ny sæson på vej af det populære realityprogram.

- Vi har faktisk været igang i noget tid, og i starten vidste jeg ikke om ville sige ja, da der især er en person i programmet, jeg absolut ikke stoler på, efter denne person har løjet om mig og i den grad svigtet som veninde, og jeg synes at det var svært at skulle sige ja til at være med i noget, hvor jeg vidste jeg skulle omgåes en person, jeg faktisk ikke har lyst til at være i nærheden af, skriver Sarah Louise på bloggen

Sarah Louise har i sit blogindlæg ikke valgt at fortælle, hvem af forsidefruerne det drejer sig om. 

I anden sæson af "Forsidefruer" drejede meget af dramaet sig dog om den konflikt, som Sarah Louise havde med Gunnvør Dalsgaard. 

Sarah Louise mente nemlig, at Gunnvør løj om hende i programmet, der bliver vist på TV3. Det skrev Sarah Louise på sin blog i efteråret. 

- Jeg har haft det meget frem og tilbage omkring det her drama med Gunnvør som iøvrigt udelukkende er skabt af Gunnvør selv. Jeg havde nok regnet med at folk selv kunne lægge 2 og 2 sammen, men det er ikke tilfældet og jeg bliver sgu så træt i hovedet af at se på, hvordan en jeg troede, jeg kendte, blive ved at koge suppe på ingenting og lyve om mig på tv. Gunnvør siger direkte til de andre piger at hun har fortalt mig ting i fortrolighed som jeg har skrevet om på min blog. Det er løgn, skrev Sarah Louise på bloggen
 
Konflikten mellem Gunnvør Dalsgaard og Sarah Louise endte med at stå på det meste af anden sæson af "Forsidefruer". 
 
Allerede i første afsnit af sæsonen luftede Gunnvør nemlig sin utilfredshed med Sarah Louise. 
 
- Sarah Louise har et par gange på sin blog skrevet om Oliver og mig. Jeg er pissetræt af, at hun skriver om mig, hvis det jeg skal være helt ærlig, fortalte Gunnvør.
 
Sarah Louise kaldte det dog et skuespil, det som Gunnvør havde gang i. 
 
- Hun siger at jeg har skrevet om hende og Oliver mange gange. Det er også løgn. Jeg har skrevet om Oliver 1 gang for 2 år tilbage. Og så har jeg sidenhen refereret til det ene indlæg, da TV3 valgte at tage min holdning til hans officielle opførsel op. Og hele Gunnvørs skuespil omkring, hvor træt af det hun er at jeg har skrevet om Oliver dengang er også løgn!! Hun var VILD med det og roste det og roste mig, skrevSarah Louise ligeledes på bloggen
 

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I første sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer"

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel". 

Du kan se flere billeder af Sarah Louise Christiansen i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close