Reality8. november 2019

Fie Laursen skal gennemgå voldsom operation

Skandalebloggeren Fie Laursen skal om få uger under kniven for at gennemgå en voldsom operation
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1172.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Af egen fri vilje har Fie Laursen valgt, at hun om få uger skal på operationsbordet for at få foretaget et omfattende indgreb.

I sidste uge skrev den populære reality-diva ellers lystigt på sin Instagram-profil, at hun nu var begyndt i et seriøst træningsprogram hos "Love Island"-vinderen Oliver Erngart og hans kæreste Anna Seneca.

Men nu har Fie valgt at springe de mange timer i fitness over og i stedet valgt at gå plastikkirugiens vej for at få den ønskede numse.

Den tidligere "Ex on the Beach"-deltager skal nemlig have foretaget et såkaldt "Brazilian buttlift". Det afslører hun på sin blog.

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

- Jeg regner med at flyve omkring d. 20. november til Tyrkiet, hvor operationen skal foregå. Det er ingen hemmelighed, at jeg har kæmpet hårdt med min vægt det seneste halve år. Den er gået op og ned. Det har sat sig hårdt på min selvtillid at gå fra en small til large – og trods jeg kæmper med træningen, er det hårdt og lang vej til at smide kiloene, derfor har jeg altså valgt at tage en nem vej, skriver tv-kendissen.

Et "Brazilian buttlift" er en omfattende operation, hvor en kirug suger fedt ud fra steder på kroppen som maven og hofterne for så at smide det ind i ballerne bagefter.

Fie selv er godt klar over, at hun med denne operation springer over hvor gærdet er lavest.

- Jeg ser det som en nem måde til drømme kroppen, lidt som at de former billedet, og så kan jeg træne som jeg plejer – og se hurtigere resultater i form af abs, der så vil vise sig, lyder det fra frøken Laursen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_62.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fie Laursen med sin storebror Boris (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fie har ført fået foretaget et kosmetisk indgreb, da hun for halvandet års tid siden fik lavet nye bryster. Denne nye operation er endnu et greb fra bloggeren, som ønsker at fikse sin ødelagte selvtillid.

- Det er heller ingen hemmelighed, at jeg redigerer min krop på mine billeder, og det er jeg faktisk træt af, men det bunder i røv dårlig selvtillid, når det kommer til min krop. Jeg er så ked af at have taget på, at jeg har følt mig nødt til at redigere min krop for at kunne lægge et billede op, og det er jeg ked af. Jeg ønsker at få lavet operationen, så jeg kan finde selvtilliden frem og endnu større motivation til at passe min træning, slår Fie fast.

Den 23-årige influencer er ikke den første danske kendis, som vælger at få lavet et "Brazilian Buttlift". Rikke Chili har fået det lavet, og sidste år var SE og HØR med på første række, da Caroline Petersen fik foretaget det store indgreb, hvilket efterlod hende i voldsomme smerter.

SE og HØR har endnu ikke været i kontakt med Fie Laursen om den forestående operation, men det vil vi selvfølgelig arbejde på i løbet af dagen.

Du kan se hele Carolines tur til Tyrkiet for at blive opereret her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold