Fie Laursen om Gina Jaqueline: - Hun ønskede mig død

Fie Laursen og Gina Jaqueline

Fie Laursen og Gina Jaqueline

Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen havde den offentligt kendte sugerdater Gina Jaqueline med i en musikvideo, da de havde været veninder i gennem lang tid.

Men i fremtiden kommer vi formentlig ikke til at se dem sammen. I hvert fald ikke hvis man skal tro, hvad Fie nu hævder.

I en spørgerunde på Instagram har den 23-årige realitydeltager stiller en af Fies følgere hende spørgsmålet: "Er du sur på Gina Jaqueline?".

Efter Fie gudskelov overlevede et selvmordsforsøg har der på de sociale medier og andre steder været en del snak om, hvorvidt Gina Jaqueline har været der nok for sin mangeårige veninde, som utvivlsomt gik i gennem en hård periode. Og det er formentlig på baggrund af det, at spørgsmålet er blevet stillet.

I sit svar starter Fie med at sige, at hun ikke længere vil skabe drama eller had. Alligevel knytter hun for første gang en kommentar til hele sagen med hende og Gina Jaqueline.

- Som sagt har jeg ikke had i min krop længere. Jeg er ikke sur på nogen, men jeg er utroligt ked af, at hun ønskede mig død, indleder Fie sit svar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er hele svaret fra Fie Laursen (Foto: Instagram/Fie Laursen)

For to år siden var alt ellers fryd og gammen mellem Fie og Gina, hvor de var meget sammen. Da førstnævnte udgav musikvideoen til sin sang "Justin", var Gina da også med til at agere et yderst opsigtsvækkende blikfang for kameraet.

Selv om Fie altså hævde, at hendes mangeårige veninde har ønsket hende død, så er det ikke det, der gør mest ondt på hende.

- Det var hårdt at læse, men det var hårdere at modtage så mange yngre fans, som blev rystede og kede af det, skriver Fie Laursen på sin Instagram-story.

Selv om Gina Jaqueline angiveligt har ønsket Fie Laursen død og skræmt mange af deres sikkert fælles, unge følgere, så bærer "Ex on the beach"-deltager tilsyneladende ikke nag over sin - formentligt - tidligere veninde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Til Reality Awards 2018 var Fie og Gina nærmest uadskillelige (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg ønsker hende det bedste i fremtiden. Alle fortjener healing og lykke med sig. Jeg ved, de fleste håber på drama og et tilbagesvar, men jeg har ikke det had i mig længere, og jeg synes ikke, man skal tale grimt til eller om hinanden, runder Fie Laursen af med at skrive.

SE og HØR har taget kontakt til Gina Jaqueline for at få en kommentar. Hun er dog endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close