Kendte24. oktober 2019

Eksklusivt interview: Nu taler Fie Laursen ud om hård tid

Fie Laursen udgiver fredag sangen "Mirror" sammen med sangeren Josh Lorenzen. Samtidig fortæller hun om de hårde måneder, hun har haft, siden hun i juli blev indlagt på psykiatrisk afdeling

Det er fire måneder siden, at Fie Laursen ramte bunden.

Siden har hun forsøgt at kæmpe sig tilbage, og med sangen "Mirror", som hun udgiver sammen med sangeren Josh Lorenzen, når hun et lille stykke af vejen.

- Jeg håber rigtigt meget, at sangen kan hjælpe folk, der har nogle psykiske diagnoser. Eller har en depression, eller har været et sted, hvor jeg har været, fortæller Fie i det allerførste store interview, efter hun blev indlagt på psykiatrisk afdeling tilbage i juli.

- Der er så mange, der har skrevet til mig, at de har det ligesom mig. Og går igennem det, som jeg gjorde og stadig gør. Det er jo ikke blevet totalt bedre, men det er blevet bedre, lyder det yderligere fra realitystjernen.

Sangen "Mirror" udkommer i aften når klokken slår midnat. Den skal blandt andet vise, at der altid er mulighed for at komme tilbage, selvom man er helt nede.

- Det er et udtryk for, at uanset hvor langt man kommer ud, så er der altid et punkt, hvor man finder tilbage, fortæller Josh Lorenzen om sangen.

Josh har været der for Fie i løbet af de sidste fire måneder, hvor hun har gennemgået den mørkeste periode i sit liv.

- Det er første gang, at jeg overhovedet snakker om, at jeg har været en svær tid igennem. Nu kommer "Mirror", som har været min måde at kommunikere med mine følgere, siger hun og fortsætter:

- Det har været terapi for mig at lave alt det her.

Selvom Fie altså er på vej tilbage med ny musik, betyder det ikke, at hun er helt ovenpå endnu.

- Jeg vil være helt ærlig og sige, at folk ikke skal tro, at mit liv er perfekt. Det er jo ikke, fordi man på fire måneder har fået quickfix. Jeg kæmper stadig med mine ting, fortæller Fie.

Har skåret venner fra

I forbindelse med hendes store nedtur har Fie også set sig nødsaget til at skære en masse mennesker ud af sit liv.

- Det har været rigtigt hårdt for mig at sige farvel til mange mennesker. Jeg snakker ikke med særligt mange mere, jeg har fem venner i mit liv, og så har jeg nogle, jeg siger hej til, når jeg møder dem, fortæller Fie og fortsætter:

- Det har været rigtigt hårdt, for jeg følte mig rigtigt ensom i starten. Men jeg kunne ikke være sammen med folk, der gjorde ting, som jeg ikke ville være en del af længere.

Det er blandt andet stoffer og drama, som Fie forsøger at skrive ud af sit liv.

- Den drama, jeg selv har været i, det ville jeg rigtigt gerne ud af, og så stoffer.

Ifølge Fie er stofferne helt lagt på hylden. Specielt denne sommer bød på mange stoffer for realitystjernen, da hun brugte meget tid sammen med en svensk realitystjerne.

- Vi sad og røg joints, så jeg røg rigtigt langt ud her i sommer. Så da jeg blev indlagt var det lidt ligesom en rehab. Der fik jeg et kæmpe chok over, hvad der kunne ske med ens psyke, når man tog stofferm.

- Jeg ses ikke med folk, der tager stoffer, slår Fie fast.

Se hele interviewet med Fie Laursen i toppen af artiklen

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie2.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Fie Laursens første tur tilbage på den røde løber fandt sted i august. (Foto: Dan Mariegaard)

Er flyttet ud af København

I forbindelse med Fies nedtur er hun flyttet fra Hovedstaden og hjem til sine forældre i Nordsjælland.

- Jeg nåede at bo to-tre måneder i min lejlighed på Amager. Og det var de værste måneder for mig, fordi jeg var så ensom, at jeg datede en svensker, jeg ikke kendte, og tog mange stoffer, fortæller Fie og fortsætter:

- Der var ingen tryghed eller nogen base, andet end at jeg havde fået hængt et TV op på væggen og nogle billeder.

Stofferne og hashrygningen blev hverdag for Fie, da hun boede i København.

- Jeg fandt ud af, at der er virkelig mange, der ryger hash. Der blev røget så meget og taget så mange stoffer, og til sidst blev det bare min hverdag, fortæller hun.

Mange vil måske mene, at det bedste for Fie ville være at droppe de sociale medier. Men det mener hun ikke selv.

- Jeg har det sådan lidt, at de sociale medier ikke er skyld i, at jeg har det dårligt. Jeg ville have det ligeså dårligt, hvis jeg sad nede i Netto og arbejdede, som hvis jeg sad på de sociale medier, siger hun og fortsætter:

- Jeg kunne mærke, da jeg fik min telefon igen, at jeg savnede at snakke med mine følgere. Og jeg savnede denne her verden, som jeg har levet i i 10 år.

Fie Laursen og Josh Lorenzen udgiver sangen "Mirror" klokken 00.00 natten mellem torsdag og fredag.

Sponsoreret indhold