Fie Laursen taler ud: Jeg er tilbage, men...

Fie Laursen er med i den nye sæson af \

Fie Laursen er med i den nye sæson af "Ex on the Beach".

Foto: Thomas Laursen

Man har hørt det før, og det ved Fie Laursen udemærket også godt, men nu er den 23-årige TV-kendis tilbage. Denne gang på en noget anderledes måde ifølge hende selv.

De fleste ved, at Fie Laursen for knap en måned siden forsøgte at tage sit eget liv. Hun blev heldigvis reddet og har sidenhen fået en masse professionel hjælp og behandling.

Den hjælp og behandling virker åbenbart så godt, at reality-deltageren nu kan genoptage sit liv på de sociale medier, som ellers har stået stille i en rum tid.

På YouTube har Fie i dag delt en video, der varer i næsten en halv time, hvor hun taler ud om hele den her mildest talt turbulente tid. Og det gør hun i en tone, som man hidtil ikke har hørt hende i.

- Jeg er tilbage i mit tempo, og jeg er tilbage med det, jeg har lyst til at lave, slår Fie fast i løbet af videoen.

Du kan se Fie tale ud her:

Artiklen fortsætter under videoen...

I starten af videoen lægger den tidligere deltager i "Paradise Hotel" ikke skjul på, at hun før har udtalt, at hun nu er tilbage i en stærkere udgave. Men denne gang skulle det være anderledes.

Fie lader til at have lagt sit liv om. Hun vil bl.a. skære kraftigt ned på antallet af reklamer, hun laver på Instagram, også kommer hun med en besked til sine meget trofaste følgere.

- Hvis jeg poster hver dag i fire-fem dage, og jeg lige pludselig bare er væk i en uge, så skal i ikke være bekymrede. Fordi det er bare en træt Fie, som måske har brug for at ligge ned og slappe af, forklarer hun.

Det virker helt oprigtigt til, at Fie nu har lært at koble oprigtigt fra. Det udpensler hun også for sine ca. 160.000 abonnenter på YouTube.

- Jeg har hele tiden prøvet at holde mig oppe, og jeg har haft en arbejdsmoral, som har været pressende. Jeg har postet overalt, og jeg har levet og åndet med min telefon, og nu er det første gang, jeg har lært, at det er fucking dejligt at tage sin telefon og sige ”adios bitch”, lyder det fra Fie.

Videoen er som sagt næsten en halv time lang, og det her er bare et lille udpluk af, hvad Fie har at sige om hele den her sag. Så hvis du er interesseret, kan du se hele videoen længere oppe i artiklen.

Hvis du har tanker om selvmord eller er i krise, skal du ikke gå med dem alene.

Du kan kontakte livslinjens telefonrådgivning på 70 20 21 21 fra 11.00-04.00 alle ugens dage.

Psykiatrifonden har også en personlig rådgivning – ring på 39 25 25 25.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig..." her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close