Paradise Hotel 1. juli 2018

Fie Laursen sletter tudevideo

Fie Laursen er muligvis sammen med kæresten igen
Foto: All Over Press

 

Fie Laursen, der tidligere i år fortalte, at hun i de sidste to år var kommet ud i et stadig større kokainmisbrug, er godt på vej til at udvikle sig til YouTubernes svar på de værste og mest udskejende medvirkende i "De unge mødre" - ingen nævnt, ingen glemt.

Lige nu er hun sammen med sin "måske kæreste", Frederik Valeur, og storebror Boris Laursen i drukmåsenes paradis, Sunny Beach i Bulgarien.

Og bølgerne går tilsyneladende højt på feriestedet, hvor danske unge hvert år drikker hjernen ud.

Og noget kunne tyde på, at Fie Laursen, der følges af masser af teenagepiger på diverse sociale medier og som tjener penge på at reklamere for diverse produkter, også har fået noget inden for bikinioverdelen i Bulgarien.

Lørdag fortalte hun i et nu slettet post på Instagram, at hun var blevet single og ikke længere var kæreste med Frederik Valeur, som hun har flettet fingre med siden nytår og mødte sidste år, da de begge medvirkede i den seneste version af programmet "Paradise Hotel".

- Sunny Beach er som IKEA-testen, og jeg er single nu, skrev Fie, mens hun balancerede med et halvfyldt kæmpe plastikglas på hovedet.

Senere lagde hun en instastory ud, hvor hun talte engelsk med en bistert udseende yngre blond kvinde.

- Skal vi tale sammen?, spørger Fie kvinden, der nikker.

- Lad os gå, lad os gå, lad os gå, siger Fie snøvlende.

Senere lagde hun en anden instastory ud, som hun har slettet igen.

Her stortuder Fie, og hendes ansigt er ophovnet af gråd.

- Jeg er ikke fuld, og det er ikke en joke, og jeg skal nok lave en forklaring, siger den grådkvalte Fie med tårerne løbende ned af kinderne i den nu slettede video-snas.

Forklaringen - som vi formoder angår forholdet til Frederik Valeur - lader dog vente på sig.

Hverken på hendes blog, facebookprofil eller YouTube-kanal er der en forklaring på Fies snøvlende samtale med blondinen eller den grådkvalte video.

Hun har dog lagt endnu en instastory ud, hvor hun i bikini og formummet bag mørke solbriller suger heftigt på en cigaret.

Hen over videoen står der: Update i dag, #sunnydrama.

Frederik Valeur står stadig som værende "i et forhold" på sin facebookprofil, og det er ikke mange uger siden, at parret flyttede sammen i en lejlighed i København.

Hvorvidt de begge fortsat skal stå på dørskiltet efter hjemkomsten fra Sunny Beach er dog i skrivende stund uvist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold