Reality13. juli 2018

Fie Laursen og Frederik har slået op... Igen!

Fie Laursen og Frederik Valeur har endnu en gang slået op. Denne gang skulle det være for real
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-frederik-01072018.jpg
 Foto: All Over Press

Fie Laursen og Frederik Valeur har endnu en gang slået op.

Det fortæller hun på Instagram. Nyheden bekræfter hun også over for SE og HØR.

- Ja, vi har slået op, skriver Fie i en SMS. Hun har ikke lyst til at kommenterer yderligere.

På Instagram har hun heller ikke lyst til at fortælle, hvorfor de to realitydeltagere ikke længere er sammen.

- Igen vil jeg ikke sige, hvorfor vi har slået op. For det gavner ikke nogen noget, og det kan godt være, at det var mig der fremprovokerede beslutningen om det, men vi er begge to enige, fortæller Fie på Instagram.

Parret bor sammen i en lejlighed i Københavns Sydhavn, og der håber Fie, at hun kan få lov til at blive boende, mens det er Frederik, der må pakke sine ting og flytte.

- Min plan er, at jeg kan blive boende i lejligheden, og at han kan flytte ud. Det er selvfølgelig megafuckingdyrt for mig, fortæller Fie, der udviser så meget storsind, at Frederik stadig gerne må se hunden Lucky Laursen, som Fie købte, mens hun var sammen med Frederik.

- Lucky skal bo med mig. Han står i mit navn, og han er tættest med mig. Jeg håber, at Frederik stadig gerne vil se ham, for han er meget tæt med Frederik. Det er noget af det, der gør mest ondt i mit hjerte. Det er, at Lucky kom fra ingenting til at få en familie, og nu mister han lidt den familie, fortæller Fie om hunden, som hun har hentet hjem fra Rumænien.

Hvis man tager et kig på Fies Instagram-profil, så vil man se, at der stadig er proppet med billeder af Frederik. Men hun fortæller på Instagram, at hun ikke kan slette mange af billederne, da det er billeder, der er sponsoreret af diverse firmaer.

Lige nu er Fie slet ikke klar til at komme videre med en ny fyr.

- Jeg kan slet ikke tænke eller kigge på andre fyre. Det føles som utroskab, og det er jo, fordi han stadig er i mit hjerte, fortæller Fie på Instagram.

Det er ikke første gang denne sommer, at Fie og Frederik går fra hinanden.

Det skete nemlig også, da de var på ferie i Bulgarien i slutningen af juni. Efterfølgende fandt de dog sammen igen.

Slog op i Sunny Beach

Fie og Frederik slog op, da de var på ferie i Bulgarien, og efterfølgende fortalte Fie, hvorfor de havde slået op.

- I et forhold er der op- og nedture, og det ved i også godt. Hvis I kigger på min historik af forhold, så har de varet fem måneder og så farvel. Og det er, fordi jeg har en idé om, at det hele skal være perfekt, fortalte Fie i ny YouTube-video.

Derfor var det også en udfordring for Fie at tage til Sunny Beach, hvor der hele tiden skete en masse ting.

- Der er meget, der sker rundt omkring en. Og mange ting, som kan se forkert ud. Mange misforståelser og mange skænderier, fordi man er fuld. Jeg tror bare, at det hele var rigtigt hårdt, og der var en masse skænderier. Jeg valgte impulsivt at slå op, fordi jeg bare var sådan: Jeg kan ikke det her mere. Jeg vil bare hjem til Danmark, fortalte Fie om øjeblikket, hvor hun slog op med sin Paradise-fyr.

Allerede et par timer efter mødtes de dog igen. Her havde de begge drukket sig en ordentlig skid på.

- Vi havde lindret vores følelser med alkohol. Vi mødtes så tilfældigt oppe på værelset, hvor vi endte med at brække os på skift. Vi sad på toilettet og brækkede os på skift, og vi kom ind i sengen, hvor vi fik sovet ud. Der var ikke nogen tvivl om, at det var et alt for hurtigt move, og at vi elsker hinanden, og at vi bare ikke kan leve uden hinanden, fortalte Fie i videoen.

Nu ser det så altså ud til, at det er endegyldigt forbi mellem Frederik og Fie.

Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen LDN

Sponsoreret indhold