Fie Laursen: Jeg tog stoffer i Sunny Beach

Fie Laursen fortæller på YouTube om sit eksperiment med Poppers i Sunny Beach.

Fie Laursen fortæller på YouTube om sit eksperiment med Poppers i Sunny Beach.

Foto: Thomas Laursen

 

Realitydeltageren og bloggeren Fie Laursen er for kort tid siden vendt hjem fra en ferie i Sunny Beach, hvor den ikke fik for lidt hvad angår dramatik, og hvor hun både har prøvet den ene og den anden slags stimulanser.

Hun havde sin kæreste, Frederik Valeur, med på ferien, men de nåede at slå op og blive kærester igen i løbet af 24 timer.

Fie nåede i den forbindelse både at poste en tudevideo på Instagram og et post, hvor hun fortalte om sin singletilværelse. 

Hun lod - mildt sagt - til at være noget oprevet over, at forholdet til Frederik Valeur var slut. 

Hverken tudevideoen eller postet om bruddet er længere at finde i cyberspace, men Fie erstattede det allerede mens hun endnu var i Bulgarien med billeder af hende og Frederik på date, og den romantiske anlagte del af hendes følgere var lykkelige, mens de mere kyniske fandt hendes adfærd og trang til at udbasunere ALT på sociale medier noget bizar.

Nu har hun i en ny video på YouTube forklaret, hvorfor hun slog op med Frederik Valeur.

- I et forhold er der op- og nedture, og det ved i også godt. Hvis I kigger på min historik af forhold, så har de varet fem måneder og så farvel. Og det er, fordi jeg har en idé om, at det hele skal være perfekt, fortæller Fie i video-snasen. 

Derfor var det også en udfordring for Fie at tage til Sunny Beach, hvor der hele tiden skete en masse ting. 

- Der er meget, der sker rundt omkring en. Og mange ting, som kan se forkert ud. Mange misforståelser og mange skænderier, fordi man er fuld. Jeg tror bare, at det hele var rigtigt hårdt, og der var en masse skænderier. Jeg valgte impulsivt at slå op, fordi jeg bare var sådan: Jeg kan ikke det her mere. Jeg vil bare hjem til Danmark, fortæller Fie om øjeblikket, hvor hun slog op med sin Paradise-fyr. 

Allerede et par timer efter mødtes de dog igen. Her havde de begge drukket sig en ordentlig skid på. 

- Vi havde lindret vores følelser med alkohol. Vi mødtes så tilfældigt oppe på værelset, hvor vi endte med at brække os på skift. Vi sad på toilettet og brækkede os på skift, og vi kom ind i sengen, hvor vi fik sovet ud. Der var ikke nogen tvivl om, at det var et alt for hurtigt move, og at vi elsker hinanden, og at vi bare ikke kan leve uden hinanden, fortæller Fie i videoen. 

Men alkohol var ikke det eneste Fie prøvede i Sunny Beach.

Det for tæller hun i endnu en video.

Under overskriften 'Jeg tog stoffer i Sunny Beach' taler Fie i otte minutter om det i Sunny Beach meget populære rusmiddel Poppers.

- Alle sagde til mig, at det ikke var stoffer og var ligesom neglelakfjerner. Personligt prøvede jeg det kun én gang, og så stoppede jeg, fordi jeg kunne mærke, at det var et fucking drug, siger Fie, der oplevede at føle en 'varme i kroppen og en følelse af at være high', efter at have sniffet Poppers.

Hun fortæller, at Poppers, der er ulovligt i Danmark, kunne købes på ethvert gadehjørne i Sunny Beach, og at alle gik og sniffede til de små plastikflasker i byen, på gaden og på stranden.

Men Fie Laursen har efterfølgende sat sig ind i, hvad Poppers er, og nu advarer hun mod brugen af det.

- Det er ulovligt i Danmark, og det er lige så farligt som kokain, og jeg skal aldrig røre det igen, siger Fie, der selv har været kokainmisbruger i to år.

Poppers giver ifølge netdoktor.dk en øjeblikkelig rus, hvor man kan føle, at ens humør forbedres, men i løbet af blot to-tre minutter forsvinder rusen igen. Ifølge netdoktor.dk er der ikke den store risiko for afhængighed, men bivirkninger i form af hovedpine og tendens til at besvime forekommer.

Fie Laursen er dog - efter at have prøvet det og læst om det - stærk modstander af stoffet.

- Det er stærk hjertemedicin, og man kan dø af det, så det vil jeg gerne advare imod, siger Fie, der for en sjælden gangs skyld benytter sin YouTube-kanal til at formidle et noget nær fornuftigt synspunkt til sine mange følgere.

Du kan se hele hendes bekendelse om indtagelse af Poppers og advarslen herunder:

GALLERI - Fie Laursen:

Fie Laursen LDN

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close