Fie Laursen hjælper til: Teitur og Jonass starter YouTube-kanal

Foto: Krestine Havemann

Hvis du gerne vil øge antallet af følgere på din Instagram-profil markant, skal du bare deltage i et realityprogram. Det har Jonass Jannec Jensen og Teitur Skoubo fra "Paradise Hotel" gjort, og nu har de nye planer.

De to hunks bor allerede sammen i en lejlighed på Amager, hvor en anden "Paradise"-deltager, Casper Haugaard, også bor. Nu udvider de så samarbejdet markant.

TV-tyrene har nemlig startet en YouTube-kanal, hvor de vil tage deres mange følgere endnu tættere på deres liv som realitystjerner.

- Vi har snakket i lang tid om, at vi gerne vil i gang med at lave YouTube, fordi vi synes, det er sjovt, at lave ting sammen, og vores følgere kan godt lide at følge med i de ting, vi laver, fortæller Jonass til SE og HØR.

Se Teitur og Jonass' første video her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Evnerne til at lave kanalen, som allerede har rundet 5000 abonnenter, havde han og bofællen Teitur dog ikke helt. Så de fik hjælp fra en særdeles rutineret kvinde i branchen.

- Vi har ikke lige haft muligheden for at starte, fordi vi ikke kan finde ud af det. Men så tilbød Fie (Laursen red.), at hun ville gerne hjælpe os i gang, hvilket jo er pænt af hende. Også greb vi muligheden, afslører Jonass.

I dag kan de største YouTubere i Danmark snildt leve af at dele videoer på deres kanal en gang i mellem. Men det er ikke det, som de to "Paradise"-gutter satser efter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen har et godt forhold til Teitur og Jonass - men også til deres tredje roomie Casper Haugaard, som hun noget at have en flirt med i et par timer til "Vi elsker 90'erne" i Rødovre (Foto: Krestine Havemann)

- Vi gider ikke gøre det som et arbejde, det skal bare være sjov og ballade i starten. Også vil vi jo fortsætte så længe, det er sjovt for os og for vores følgere at følge med i, lyder det fra Jonass, som glæder sig meget til at komme ordentligt i gang med projektet.

Deres mange fans kan glæde sig til videoer, hvor man bliver taget helt med ind i privaten. Også kommer vi også til at se en del til andre realitydeltagere som Fie Laursen, Lenny Pihl og mange andre.

- Vi er allerede blevet udfordret af andre YouTubere til at lave nogle ting og sager. F.eks. har Mathias Hjort sammen med Nikolaj Kruse (begge fra sidste sæson af "Paradise Hotel" red.) lige udfordret os til at spise en masse burgere, fortæller Jonass om planerne for den nyopstartede kanal.

Og inden for den nærmeste fremtid kan de reality-hungrende fans se frem til at se Teitur og Jonass endnu mere i deres es - nemlig når de fester.

- Vi skal til Sunny Beach her den 26. juni, og der har vi selvfølgelig også kamera med, afslører Jonass til sidst.

Se Teitur og Jonass tale ud om deres hårde kendisliv:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close