Paradise Hotel 16. maj 2019

Thomas efter kys med Klara: Komisk, at Jonass går

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" spiller paradisoerne den som flaskehalsen peger på. Thomas skal (tante)kysse Klara - til stor utilfredshed for Jonass
Foto: Kaspar Wenstrup

"Paradise"-festerne har det med at gå amok, og i aften er ingen undtagelse. Eller. Så meget amok går det heller ikke - men der skete noget stort. For Klara, hotellets mest reserverede pige, gik over sin egen grænse og kyssede med Thomas. Et tantekys vel og mærke. 

Nu fortæller Thomas, hvordan det var, at han var den første fyr, som fik lov til at kysse med Klara - også selvom han ikke er af den overbevisning, at kysset var et rigtigt kys. 

- At jeg er den første, der kysser med Klara, det er lidt sjovt, synes jeg, da jeg ved, hvor meget Jonass gerne ville kysse med hende. Men jeg vil næsten ikke sige, at det tæller som et kys. Jeg tror, at jeg har givet en hund noget, som mindede mere om et kys, siger Thomas. 

Sådan så det ud, da Klara kyssede Thomas i aftenens afsnit (foto: TV3) 

Jonass bliver småsur, da Klara og Thomas kysser. Han forklarer efterfølgende, at det er af taktiske årsager - og at Klara skal have lidt dårlig samvittighed. Det ændrer dog ikke på, at Thomas er en smule uforstående over for sin gode vens reaktion. 

- Jeg synes, at det er lidt komisk, at Jonass vælger at forlade rundkredsen, efter jeg har tantekysset med Klara. Jeg vidste godt, at Jonass havde et godt øje til Klara, da han har nævnt det for mig, men altså - vi sidder og leger en leg, og så skal jeg give Klara et tantekys eller mor-kys, som Jonass selv ville sige det. Ligefrem at gå fra legen, fordi man bliver lidt fornærmet, det kan jeg ikke forstå. Og så lige Jonass af alle. Han er nok den sidste, som kan tillade sig at gøre det. Men jeg håbede bestemt ikke, at han ville gå og være sur på mig over det - det følte jeg heller ikke, at han var. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

At Klara vælger at give Thomas et tantekys inde på hotellet, var medvirkende til, at Thomas' syn på Klara ændrede sig en lille smule. 

- Inden jeg kysser med Klara, synes jeg, at hun har været lidt reserveret og tilbageholdene, hvilket der intet er galt i. Men jeg synes, at hun åbner sig mere op, og faktisk bliver meget mere frisk på at være på "Paradise Hotel". Det var en side, som jeg bestemt synes var bedre til hende, siger Thomas. 

Og selvom de to nu har tantekysset med hinanden, så skal vi nok ikke regne med, at der er flere kys mellem de to i fremtiden. 

- Jeg har ingen intension om at kysse mere med Klara efter vores lille kys. Selvom jeg før har nævnt, at det kunne være sjovt at kysse lidt med Klara, så var der ikke mere i det, end det lille tantekys vi gav hinanden. Jeg synes, at Klara er en flot pige, men jeg ser hende mere som en ven end noget andet. Og vi havde det mega sjovt på hotellet, hvor vi hele tiden tog pis på hinanden, forklarer Thomas. 

"Paradise Hotel" er på weekendpause, men naturligvis tilbage på TV3 på tirsdag klokken 22:00, og dér bliver det spændende at finde ud af, om Klara og Jonass får talt ordentligt ud om Klaras eskapader - de er trods alt partnere. 

Sponsoreret indhold