Paradise Hotel10. april 2019

Lea svarer igen: Laver parodi på Teitur

Teitur ynder ofte at kalde Lea for dum og blank på "Paradise Hotel", og nu svarer Lea igen med en parodi af den gæve færing.

Det er langt fra alt, der sker på "Paradise Hotel", som bliver vist på TV. Faktisk er det ganske lidt - og det betyder, at man som seer går glip af en hel del.

Én af de ting, vi er gået glip af, er da Teitur hiver Lea med en tur på værelset. Det kan lyde frækt, men det er det langt fra. Faktisk følte Lea med det samme en ubehagelig stemning - og det blev kun endnu mere ubehageligt.

For Teitur, der overhovedet ikke har været bleg for at kalde Lea for dum og blank, fortæller her Lea face-to-face, hvad han egentligt tænker om hende: Nemlig, at hun er taktisk dum og at hun ikke forstår noget.

Det er dog ikke kommet med på TV, men så er det godt, at oplevelsen har gjort så stort indtryk på Lea, at hun sagtens kan genkalde sig oplevelsen - og selv spille Teitur.

Og netop Teitur og Lea er i fokus i aftenens afsnit af "Paradise Hotel", hvor Teitur tester Lea. Han er nemlig rigtig meget i tvivl om, hvor Lea står.

Vil hun spille sammen med Nicolai og Klara? Eller fortsætte i den store gruppe? Og er hun i stand til at smide sin bedste veninde på hotellet, Klara, ud af hotellet?

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

"Paradise Hotel" sendes fra tirsdag til torsdag fra klokken 22.00 på TV3.

null

Sponsoreret indhold