Paradise Hotel24. maj 2019

Teitur overfaldet på natklub

”Paradise Hotel”-festaben Teitur endte en tur i gulvet, efter han havde flirtet med en pige i byen, hvilket gjorde hendes ekskæreste jaloux. Heldigvis var vagterne hurtig

Han er kendt som både festabe og pigecharmør på ”Paradise Hotel”. Sidstnævnte kostede ham dog engang en tur i gulvet under en bytur.

Her blev Teitur nemlig overfaldet, efter han havde flirtet med en pige på en natklub, hvilket gjorde hendes ekskæreste jaloux.

Teitur fortæller om episoden til Ekstra Bladet, hvor han fortæller, at han var faldet i snak med en pige på en natklub, og at han på et tidspunkt gav hende et lille kys. Imens de to hyggede sig, blev de bemærket af pigens ekskæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-05-24_kl._06.12.47.png
 (Foto: Aller Media)

Teitur er glad for at feste og for damer. Sidstnævnte kostede ham engang en tur i gulvet. Foto: Aller Media

- Jeg blev engang skubbet ned. Der var en jaloux ekskæreste, da jeg snakkede med en pige, siger Teitur til Ekstra Bladet og tilføjer, at det dog ikke nåede at udvikle sig til et regulært slagsmål:

- Nej nej, jeg gik bare på gulvet, og så lige pludselig er der en, der tager mig bagfra og kaster mig ned på gulvet, og så kom vagterne og smed ham ud, fortæller Teitur, der med egne ord hurtigt var på benene igen og glad festede videre.

Sponsoreret indhold