Vilde detaljer: Geggo viser bryllupskagen frem

Tilbage i april blev Geggo og Cengiz gift ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot. Nu deler bruden flere billeder af den overdådige bryllupskage, som gemte på flere sjove detaljer
https://imgix.seoghoer.dk/cengiz_og_geggo.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I april blev Geggo og Cengiz fra "Familien fra Bryggen" langt om længe gift ved et stort og overdådigt bryllup på Kokkedal Slot.

null

Henover de tre måneder, der er gået, fra TV-parret sagde det store 'ja', har de delt store dele af, hvordan kærlighedsfesten forløb sig.

Nu er turen så kommet til et af brylluppets vigtigste elementer - nemlig bryllupskagen. Og her havde Geggo og Cengiz også et par esser i ærmet, som overraskede deres gæster.

På den ene side af kagen er der masser af roser, som formentlig er valgt af bruden. På den anden side er der to af logoer fra fodboldklubben Manchester United, som Cengiz er stor fan af.

Artiklen fortsætter under billedet...

På toppen af kagen var der et skilt, som symboliserer det efternavn, som de begge nu er indehaver af. Geggo hedder nemlig Salvarli til efternavn, efter hun gav Cengiz sin hånd.

Men en bryllupskage skal naturligvis ikke kun få gæsterne til at tabe kæben pga. dens udseende. Den skal også smage himmelsk.

Og det virker den til at have gjort. Den fire lag høje kage bestod af chokoladebunde, hindbærskum og hvid chokolade, afslører Geggo på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ankommer Geggo til sit bryllup (Foto: Thomas Laursen)

null

Det lader da også til, at den vilde bryllupskage er faldet i gæsternes smag. Den får i hvert fald ros med på vejen på de sociale medier.

- Den var sååå lækker, skriver den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Due, som er gode veninder med Geggo og var med til brylluppet.

Se Geggo ankomme til brylluppet på Kokkedal Slot:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold