Geggo i vild forvandling

Stephanie Geggo er sprunget ud i en markant forandring af sit udseende
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo er sprunget ud i en vild forandring af sit udseende. Det afslører den smukke "Familien fra Bryggen"-stjerne på sin Instagram-profil.

I den seneste tid har Geggo teaset lidt for, at der muligvis var en forandring under opsejling.

Hun har nemlig benyttet storyfunktionen på Instagram til at spørge sine følgere, hvorvidt hun skulle ændre sin hårfarve.

Artiklen fortsætter under billedet, hvor du kan se Geggo, som hun så ud før sin tur til frisøren

Uanset udfaldet af afstemningen, så er beslutningen truffet. Geggo har vraget det mørke hår til fordel for blond hår - og det betyder altså, at den smukke "Bryggen"-stjerne nu er blondine.

"Tak til @jhbrandcopenhagen for flot hår, godt selskab, litervis af kaffe og 100% forkælelse, i'll be back", skriver Geggo til opslaget, hvor hun viser sit hår frem for første gang.

Og det lader til, at manden Cengiz er ganske fint tilfreds med, at hans kone gik fra hjemmet som brunette, men kommer hjem som blondine.

"Wow en lækker kone jeg har mig", skriver han efterfulgt af en emoji med hjerter i øjnene og et hjerte.

Det er lidt over en måned siden, at Geggo og Cengiz blev mand og kone ved et storslået bryllup på Kokkedal slot.

Her var der ikke sparret på noget, og "Bryggen"-stjernerne har udtalt, at de havde en skøn dag omgivet af familie og venner.

Det var da heller ikke en billig omgang, for Geggo og Cengiz har smidt en halv million i brylluppet. Det er uden morgengaverne.

Hvis morgengaverne medregnes løb brylluppet op i lige omkring 800.000 kroner - så der har overhovedet ikke været sparret på noget, da de to fejrede den nyerhvervede titel som mand og kone.

Sponsoreret indhold