Geggo er blevet misbrugt på de sociale medier

Geggo.

Geggo.

(Foto: Thomas Laursen)

Geggo er godt gal i skralden. 

Den 29-årige stjerne er blevet misbrugt i en reklame, hvilket hun på ingen måde er tilfreds med. 

Det skriver Geggo i et opslag på sin Instagram. 

Her fortæller hun, at der florerer reklamer på de sociale medier, som stjernen intet har med at gøre. 

"Jeg HADER at skulle lave det her opslag, men det er desværre nødvendigt, fordi flere hopper på det og køber: Der florerer i øjeblikket de mest lortede, sjuskede, falske reklamer med billeder og falske udtalelser fra mig – især på facebook – jeg har min advokat på sagen, men firmaerne er utrolig svære at finde frem til, fordi de benytter sig af falske navne, adresser osv.," skriver Geggo.

Ifølge Geggo så reklamerer hun ufriviligt for slankepiller og hudprodukter.

Stephanie fortæller i samme ombæring, at hun selv er god til at deklarere, når hun laver reklamer på sine kanaler. 


"De forhandler slankepiller, hudprodukter og alt muligt andet crap, jeg aldrig har hørt om eller kunne drømme om at reklamere for. Jeg vil opfordre alle til at anmelde reklamerne, når de dukker op – og husk: Er et produkt ikke at finde på mine egne sociale medier, så har jeg IKKE et samarbejde med dem, og så er det fusk, skriver Geggo.

Se opslaget nedenunder: 

Vis dette opslag på Instagram

‼️ Jeg HADER at skulle lave det her opslag, men det er desværre nødvendigt, fordi flere hopper på det, og køber: Der florerer i øjeblikket de mest lortede, sjuskede, falske reklamer med billeder og falske udtalelser fra mig - især på facebook - jeg har min advokat på sagen, men firmaerne er utrolig svære at finde frem til fordi de benytter sig af falske navne, adresser osv. De forhandler slankepiller, hudprodukter og alt muligt andet crap jeg aldrig har hørt om, eller kunne drømme om at reklamere for. Jeg vil opfordre alle til at anmelde reklamerne når de dukker op - og husk: Er et produkt ikke at finde på mine egne sociale medier, så har jeg IKKE et samarbejde med dem, og så er det fusk... Jeg er iøvrigt vild med den åndssvage photoshop de benytter sig af ANMELD ANMELD ANMELD! ‼️

Et opslag delt af STEPHANIE KARMA SALVARLI🕊 (@geggo) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close